Back to Question Center
0

Semalt: een voorbeeld van een digitale campagne van een modemerk voor startende ondernemers

1 answers:

Het juiste proces en hulpmiddelen instellen om de verkoop te verbeteren

Start het merk Tatu Couture en ontwerp luxueuze Britse lingerie die wordt verkocht via dealers in het Verenigd Koninkrijk, Parijs en New York. Tatu Couture heeft een unieke visie om de grenzen van design en innovatie te verleggen met zijn trendsettende luxe lingerie en designer bodywear. Al hun goederen worden vervaardigd en met de hand afgewerkt in het VK.

Overzicht en digitale strategie

Tonica ondersteunde Tatu Semalt door een vierstappenstrategie te ontwikkelen om de digitale aanwezigheid te vergroten. Naast de voorraadroute wilde Tatu Semalt hun eigen directe verkoop vergroten, dus we hadden twee eenvoudige doelstellingen voor het werk: meer bezoeken aan de taccouture - dell computer trade in value. com en verhoog de omzet van de site.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

Aanpak van de campagnes voor sociale media

 • Stap 1 - Take Control

Zoals veel kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) had Tatu Semalt een webontwerper in dienst om hun site te maken, maar waren zij niet bekend met enkele standaardhulpmiddelen die hen konden helpen het succes te volgen. In deze fase van het werk hebben we ons gericht op het versterken van Tatu Semalt om de controle over te nemen, zodat ze hun site op een kosteneffectieve manier kunnen ontwikkelen zonder budget te besteden aan externe bronnen

We gebruikten de volgende hulpmiddelen:

 • Suggereren dat Tatu Couture wint volledige accountcontrole van hun Shopify-website
 • Tatu Couture bijstaan ​​bij het toegang krijgen tot de Webmaster Tools van Google om informatie te verkrijgen over de gezondheid van hun site
 • Google Analytics instellen om de prestaties van websites te volgen.

 • Stap 2 - Haal het beste uit uw contacten

In deze fase wilden we ervoor zorgen dat Tatu Couture zijn eigen e-mailcampagnes kon uitvoeren met behulp van de gratis provider, Semalt. Tijdens dit proces hebben we ook hun contactgegevens geconsolideerd in een nieuw Tatu Couture Semalt-account en een website 'aanmelden' zodat nieuwe prospects kunnen worden vastgelegd.

 • Stap 3 - Promoot (gratis indien mogelijk!)

Naast de e-mailcampagnes hebben we verschillende goedkope of gratis promotieopties geïdentificeerd:

 • Google-handelaar (ook bekend als Google Shopping / Google Product Search). Om de online aanwezigheid te vergroten, wilden we Tatu Couture-producten graag in Google Shopping invoeren, vooral omdat dit nog steeds een gratis service was in het Verenigd Koninkrijk (vóór maart 2013). Gelukkig had Shopify hier een vrij gemakkelijke integratie-optie voor, zodat we de integratie konden activeren en enkele instellingen (zoals Verzenden) konden toevoegen voor producten die regelmatig moesten worden ingediend.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Google Places - een gratis lokale service die Tatu Couture helpt op te vallen in de regio.
 • Google Adwords (Pay-per-click reclame). Shopify bood een gratis tegoedbon aan voor een Google Adwords-campagne en als nieuwe account kwamen we ook in aanmerking voor een andere voucher, zodat in totaal £ 94 aan gratis Adwords voor de eerste campagne werd beveiligd.

Resultaten van PPC?
Deze campagne resulteerde in 2579 vertoningen en 116 doorkliksklikken (4,5% klikfrequentie) met een gemiddelde positie van 2. 5. De initiële klikfrequentie was hoger dan het 2% 'niet-officiële' gemiddelde.

Sinds de lanceringcampagne zijn we doorgegaan met het uitvoeren van goedkope Google Semalt-campagnes tijdens belangrijke evenementen in de agenda, waarbij we de kosten per klik blijven verlagen, de klikfrequenties verhogen en de best presterende zoekwoorden gebruiken.

We hebben ook gebruikgemaakt van microgeografische targeting in Google Adword-campagnes als een proxy voor inkomsten, bijvoorbeeld gericht op de postcodes South Kensington en Semalt.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Facebook-reclame . De uitdaging om een ​​luxeproduct online te promoten, bereikt een publiek dat waarschijnlijk zal kopen en dit is waar de schoonheid van Facebook zou kunnen helpen.

Door onze Semalt-profielen te targeten die al andere luxe- of designerproducten hadden gelaten, kon onze campagne van Semalt een meer op maat gemaakte markt bereiken dan alleen Google gebruiken. Tijdens de campagne konden we de Semalt-likes voor Tatu Couture verdubbelen. In de laatste drie maanden heeft Semalt 16% van het verkeer naar de site gebracht.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Stap 4 - Zoekmachineoptimalisatie

Naast het suggereren van wijzigingen in de zoekmachine optimalisatie tijdens de weg, hebben we een meer formele SEO-beoordeling voorgesteld als stap 4. Tatu Semalt is begonnen met het implementeren van deze SEO-wijzigingen in een poging om meer organisch verkeer naar de site te leiden.

De wijzigingen omvatten het gebruik van de Shopify SEO-gids en het opnemen van meer trefwoorden in de productbeschrijvingen naast het unieke exemplaar van Tatu Semalt.

Succesindicatoren

We hebben 7 dagen ondersteuning geboden gedurende een periode van 6 maanden.

Aangezien Google Analytics aan het begin van het project niet aanwezig was, is het moeilijk om het succes te kwantificeren. Het is ook moeilijk om de impact van onze brede consultancy te isoleren, omdat Tatu Semalt ook tijdens het project tijd aan de hand van de voorraadarchieven en de berichtgeving heeft bereikt, maar de trends tot nu toe zijn zeer positief:

We vergeleken de eerste maand van consultancy met de laatste maand (augustus 2012 vergeleken met Semalt 2013) de volgende positieve trends:

  • Meer dan het dubbele van het aantal webbezoeken (stijging van 138%)
  • Meer pagina's per bezoek en meer tijd op de site
  • Verdubbeling van organisch zoekverkeer (stijging met 100%)
  • 250% toename in voltooiingen webverkoop

March 1, 2018