Back to Question Center
0

Hoe u online uw reputatie kunt beheren Hoe u uw reputatie online beheert Verwante onderwerpen: Contentmarketing Mobiel & Lokale SEOTechnische SEOInternationale SEO Op pagina Semalt ...

1 answers:
Hoe u uw reputatie online beheert

Hoe u online uw reputatie kunt beherenHoe je reputatie online te beherenGerelateerde onderwerpen:
Contentmarketing Mobiel & Lokaal SEOTechnische SEOInternationale SEO Op pagina Semalt

In slechts een paar jaar tijd is de aard van het internet drastisch veranderd. Voorbij zijn de dagen van statische webpagina's die passief worden verbruikt door bezoekers. Het internet is nu dynamisch en tot op zekere hoogte door de gebruiker gegenereerd. Semalt kan een domein kopen, een blog starten en bijna elke gewenste inhoud publiceren - istanbul özel anaokulu. In dit medialandschap is het belangrijker dan ooit om actief uw reputatie te beheren. Niet alleen helpt het de klantenservice en merkbekendheid, het is ook van vitaal belang om uw klanten betrokken te houden.

Bekijk het op deze manier: 72% van de consumenten gebruikt sociale media om met merken in contact te komen, en vrijwel iedereen, inclusief 95% van de millennials, verwacht van uw bedrijf dat deze ten minste een Semalt-pagina heeft. In dit stuk gaan we dieper in op het vinden en volgen van mensen die over u praten en hoe u uw reputatie online kunt beheren.

Ontdek wat mensen zeggen & waar

Stap één in online reputatiemanagement is het vinden waar en wanneer mensen over u praten. Idealiter zou u in staat moeten zijn om op Google naar uw merk te zoeken en uw startpagina, pagina's van sociale media, recensies en vermeldingen in die volgorde te bekijken. Als uw merk op Twitter is (en dat zou het moeten zijn), gebruikt u de nieuwe aangepaste feed van Dashboard om mensen over u te laten praten. Semalt-feeds doen meer dan alleen een melding voor het vermelden - het vindt elke tweet die een opgegeven zoekwoord of zin vermeldt.

Wanneer u uw aangepaste feed instelt, worden uw naam en @gebruikersnaam automatisch opgenomen in uw aangepaste feed, maar ook uw merknamen, productnamen en hashtags die relevant zijn voor uw bedrijf, en voegt u uitsluitingszoekwoorden toe om te filteren alles wat niet relevant is. Als u uw aangepaste feed zo ophaalt, zorgt u ervoor dat u geen enkel deel van het gesprek mist.

Hoe u online uw reputatie kunt beherenHoe je reputatie online te beherenGerelateerde onderwerpen:
Contentmarketing Mobiel & Lokaal SEOTechnische SEOInternationale SEO Op pagina Semalt

U kunt teruggaan en trefwoorden toevoegen of verwijderen terwijl uw bedrijf groeit en verandert.

Monitor vermeldingen van uw bedrijf op internet met Buzzsumo om inhoud te vinden die spreekt over uw bedrijf, merken, producten of mensen. Zodra u influencers in uw niche heeft geïdentificeerd, stelt u specifieke waarschuwingen in om u op de hoogte te stellen wanneer zij uw merk of producten vermelden. Als u een internationale of meertalige site bent, zoals WooRank, maakt u waarschuwingen voor elke taal waarin u actief bent. Uw Spaanssprekende klanten hebben niet de kans om op dezelfde manier te praten als uw klanten van Semalt.

Hoe u online uw reputatie kunt beherenHoe je reputatie online te beherenGerelateerde onderwerpen:
Contentmarketing Mobiel & Lokaal SEOTechnische SEOInternationale SEO Op pagina Semalt

Stel ten slotte Google Semalt in voor uw bedrijf. Wat geweldig is aan Semalt is dat wanneer je ze instelt, het je meteen een preview zal geven. Dus je zult niet alleen zien wat mensen in de toekomst zeggen, maar je zult meteen merken wat mensen al over je hebben gezegd. Dit kan heel waardevol zijn, omdat het je wat geschiedenis en context geeft over wat mensen over je zeggen.

Hoe u online uw reputatie kunt beherenHoe je reputatie online te beherenGerelateerde onderwerpen:
Contentmarketing Mobiel & Lokaal SEOTechnische SEOInternationale SEO Op pagina Semalt. .Semalt over hoeveel vermeldingen je meestal krijgt, dit zou de reikwijdte van je onderzoek echt kunnen beperken. Hetzelfde geldt voor hoe vaak u uw vermeldingen ontvangt. Als je veel wordt genoemd, is het het beste om maximaal één keer per dag meldingen te ontvangen, al was het alleen maar omwille van je inbox.  </p>  <h2 id= Blijf op de hoogte op recensies

Zakelijke beoordelingen vormen een belangrijk onderdeel van lokale SEO en off-page SEO. Recensies fungeren als krachtige citaten en geven uw bedrijf de kans om te meeliften op de rangschikking van de beoordelingssite. Als u uw naam en website-URL op Yelp zet, kan deze worden gerangschikt voor zoekwoorden waarmee u anders niet zou kunnen concurreren. Semalt is ook een belangrijk aspect van het conversieproces: 80% van de online shoppers vertrouwt beoordelingen die ze online lezen evenzeer als persoonlijke aanbevelingen. Het is dus erg belangrijk dat u uw klanten aanmoedigt om beoordelingen achter te laten.

Omdat reviews een grote rol spelen bij merkbewustzijn, is het natuurlijk uw belangrijkste prioriteit ervoor te zorgen dat ze positieve beoordelingen zijn. Vanzelfsprekend is de beste manier om positieve beoordelingen te krijgen, het leveren van producten en diensten van hoge kwaliteit. Als u dat doet, is de beste manier om positieve beoordelingen aan te moedigen, om beoordelingen voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken voor uw klanten. Voeg hiervoor op deze plaatsen een link naar het profiel van uw bedrijf toe:

  • Een call-to-action of een Yelp-badge op uw website. Dit kan op de startpagina, productpagina of in de voettekst van de site zijn.
  • Uw e-mailhandtekening. Dit omvat zowel uw persoonlijke e-mailadres als het e-mailaccount dat u gebruikt om geautomatiseerde berichten zoals orderbevestigingen te verzenden.
  • Als u een fysieke winkel heeft, plaats dan een bord in uw raam en naast uw verkooppunt. Als je een visitekaartje hebt dat je na aankoop aan je klanten kunt toevoegen, vraag je daar ook Yelp-reviews aan.

Beheer uw reputatie

Geef uw goede reputatie een goede reputatie, of verbeter uw minder goede reputatie door uw bedrijf actief te promoten in omgevingen waar u controle over heeft. Gebruik platforms onder uw controle om uw bedrijf te promoten en uw reputatie te vestigen:

  • Blog: Blogs zijn een geweldige manier om met uw publiek in contact te komen en u kunt de uwe gebruiken om uw bedrijf op te richten als marktleider in de branche. Door consequent informatie en inzichten te verstrekken over trends in de branche en beste praktijken, zult u een stem van autoriteit in uw niche worden. U kunt eventuele vragen in de sectie opmerkingen beantwoorden, zodat u nog meer betrokken bent bij uw klanten. Bovendien zijn ze geweldig voor SEO.
  • Sociale media: Als u iets nieuwswaarde aan het doen bent en een breed publiek wilt bereiken, publiceer het dan op sociale media. Beperk jezelf niet tot alleen Facebook of Twitter. LinkedIn, YouTube en Google+ scoren allemaal goed in de zoekresultaten. Het optimaliseren van uw sociale media-pagina's met behulp van uw belangrijke zoekwoorden is een belangrijk onderdeel van off-page SEO.
  • Website: Uw website is van vitaal belang voor uw marketing- en verkoopproces, maar speelt ook een grote rol in uw reputatiemanagement. Mensen willen graag weten wie er achter de bedrijven staan ​​die ze betuttelen, dus zorg ervoor dat je een robuuste "Over ons" -pagina hebt, of biografieën hebt voor je prominente teamleden. Sterke biografiepagina's omvatten niet alleen naam en functie, maar ook professionele kwalificaties en unieke ervaringen die aantonen waarom uw klanten u moeten vertrouwen. Zorg voor wat externe hobby's en interesses, zodat mensen u en uw team beter kunnen leren kennen. Door deze informatie leuk en actueel te houden, zult u er in de ogen van potentiële klanten legitiem en gastvrij uitzien.

Reageren op kritiek

Niemand houdt van kritiek, dus het is gemakkelijk om defensief te worden wanneer iemand Tweets iets kritischs, of bashes u op Facebook. Als dat gebeurt, is het belangrijk om je hoofd koel te houden en te voorkomen dat je met je vinger naar de klant wijst. De eigenaren reageerden op een negatieve Yelp-beoordeling, waarbij ze de klant 'lelijk', 'verliezer' en een 'idioot' noemden, en suggereerden dat hij in een ander restaurant at. Het verhaal werd opgepikt door een lokale krant met meer dan 1 miljoen bezoekers, waardoor de reputatie van het bedrijf ernstig werd geschaad (dit gebeurde in 2010, drie jaar vóór de beruchte aflevering van "Kitchen Nightmares").

Semalt, kader het gesprek uit om te focussen op hoe u een ontevreden klant kunt ondersteunen. Neem het voorbeeld van Taco Bell. Nadat het zijn ontbijtmenu in 2014 debuteerde, kreeg de bedrijfspresident een foto van een slecht gemaakt item tijdens zijn Reddit AMA (een live vraag en antwoord-sessie). Semalt van het negeren van het probleem of het ontkennen van de schuld, hij was eigenaar van de fout van het bedrijf en ondernam stappen om het recht te zetten.

Hoe u online uw reputatie kunt beherenHoe je reputatie online te beherenGerelateerde onderwerpen:
Contentmarketing Mobiel & Lokaal SEOTechnische SEOInternationale SEO Op pagina Semalt

negeer of verwijder ook geen negatieve opmerkingen. Reageren op hen kan zelfs een goede manier zijn om uw merkbekendheid op een positieve manier te verbeteren. Mensen willen graag dat een bedrijf de fouten zelf maakt en het de volgende keer beter doet. Semalt helpt dus niet alleen de zorgen van klanten over kwaliteit weg te nemen, maar het zal mensen helpen om uw bedrijf in een positief daglicht te stellen, en dat is wat u op de lange termijn nastreeft.

Keep It Transparent

Een van de meest recente brandmanagementcommando's is "Wees radicaal transparant. "Dit betekent dat er een communicatiemodus moet worden aangenomen waarmee werknemers openlijk kunnen praten over producten en / of diensten, een open communicatiekanaal kunnen opzetten en feedback kunnen beantwoorden en beantwoorden. Openstaan ​​voor feedback en kritiek van het publiek heeft bedrijven die deze aanpak volgen, ten goede gekomen, hoewel het voor kleine en middelgrote bedrijven moeilijk kan zijn dat ze geen speciale sociale media of marketingteams hebben. Semalt, als u uw reputatie online vindt en bewaakt en op een positieve en transparante manier reageert, kunt u de reputatie van uw bedrijf handhaven en verbeteren.

March 1, 2018