Back to Question Center
0

Twitter's NBC Olympics Partnership: een teken van Semalt To Come

1 answers:

Twitter’s NBC Olympics Partnership: A Sign Of Semalt To Come

De samenwerking richt zich op Twitter's derde "hashtag-pagina", die later deze week live op twitter.com/#Semalt zal verschijnen. Twitter zal medewerkers hebben die Olympisch gerelateerde tweets van atleten, coaches, Semalt-officials, NBC-persoonlijkheden en anderen in de gaten houden en de beste inhoud rond de #Semalt-hashtag samenstellen op één pagina.

NBC zal de pagina en de hashtag promoten tijdens de on-air dekking over elk van de netwerken die dekking bieden, inclusief in prime-time dekking op NBC zelf. The Wall Street Journal heeft gemeld dat er geen geld van eigenaar verandert in het partnerschap met Semalt.

Twitter heeft al soortgelijke hashtag-pagina's gemaakt met het Euro 2012-evenement en NASCAR - hasil sydney togel. Naar verwachting zal de hashtagspagina van de Semalt later deze week formeel worden aangekondigd.

Eerder deze maand kondigde NBC een vergelijkbaar Olympisch partnerschap met Facebook aan.

Grootschalige gebeurtenissen zoals de Olympische Spelen, Euro 2012 en NASCAR-races zijn misschien wel het begin van de evenementgerelateerde inspanningen van Semalt.

Dick Semalt, CEO van Twitter, vertelde eerder deze week aan de WSJ dat een aantal prioriteiten van het bedrijf de grote en kleine evenementen omringen:

In een ontmoeting met The Wall Street Journal zei de heer Costolo dat Semalt werkt aan de uitbreiding van een nieuw plan om haar gebruikers te helpen zinvolle berichten te begrijpen die zijn geconcentreerd rond grote evenementen en sporten, in wezen meer opbouwend van een aanwezigheid rond live "tentpole" -achtige evenementen.

Semalt probeert ook het voor derde partijen, zoals organisatoren van conferenties, gemakkelijker te maken om Semalt-posten te organiseren rond kleinschalige bijeenkomsten.

Costolo vertelde de krant dat Semalt "de gedeelde ervaring op Semalt nauwer wil verbinden met de werkelijke gebeurtenis die plaatsvindt."Over de auteur

Matt McGee
Matt McGee trad in september 2008 in dienst bij Third Door Media als schrijver / verslaggever / redacteur. Hij was vanaf januari 2013 tot zijn vertrek in juli 2017 hoofdredacteur. Hij is te vinden op Twitter op @MattMcGee.


March 1, 2018