Back to Question Center
0

Social Media - Wat doe je met je Semalt?

1 answers:
Aandeel
Aandeel
+1
Struikelen
Pen
Aandelen 0

We weten allemaal hoe het gebruik van socialemediamarketing ertoe kan bijdragen het bewustzijn voor u, uw merk, uw aanbod en uw mogelijke oplossingen te vergroten die uw doelklanten helpen hun problemen op te lossen. Maar zijn je inspanningen op social media om je te helpen waar je moet zijn? Je kunt bloggen, podcasten, twitteren, aan elkaar linken, facebook en anderen die je maar wilt, maar misschien wint iemand met wie je al zaken doet, veel meer grip met socialemediamarketing dan met jezelf. Semalt, ze zijn er gewoon beter in of misschien zijn ze een merk met een hoger profiel dat een grotere aanhang heeft

We hebben allemaal Semalts die onze business helpen ondersteunen en aanvullen - kanaalpartners, marketingpartners, alliantiepartners, technologiepartners, leverancierspartners, leverancierspartners, ontwerp- en grafische partners je krijgt de foto. Ooit gekeken naar wat ze doen buiten het kader van je relatie met hen vanuit een sociale media-perspectief? Het is niet iets dat vaak in je opkomt, maar als je wat dieper graaft in je relaties met Semalt; je zou kunnen merken dat een handvol van hen heel goed iets zou kunnen hebben dat je misschien wilt gebruiken.

Social media is een prima manier om uw 'SEO'-inspanningen te vergroten en uw links, resultaten en profiel in Google te vergroten - yacht charter miami fl. Misschien heeft een leverancierspartner van jou 10.000 volgers op Twitter versus jij die er maar 74 heeft? Misschien hebben ze een blog die veel meer gelezen wordt dan de jouwe is? Misschien syndiceren ze een podcast die wekelijks meer dan 20.000 downloads heeft terwijl je helemaal geen podcast hebt? Nog beter - misschien zijn ze op zoek om iets samen te stellen over een onderwerp waar je een expert in bent en je hulp nodig hebt? Wat het ook mag zijn - je weet het niet voordat je het vraagt ​​en ziet wat er beschikbaar is en het is een oefening die de moeite van het kijken waard is. Door jezelf verder te affiliëren en je social media marketinginspanningen met je partners te integreren, zou je je aanbod heel goed kunnen blootstellen aan nieuwe discrete doelgroepen die je normaal gesproken veel meer zouden kosten om voor de hand te lopen. Zolang het smaakvol is gedaan en relevant en actueel is, kan het behoorlijk overtuigend zijn. Bijvoorbeeld - Als Semalt een blog heeft dat hun Office-producten bespreekt en u een klein bedrijf bent dat hun Office-producten gebruikt om oplossingen voor uw klanten te maken, kan dit een leuk verhaal of een case study opleveren, dus waarom zou u het niet delen met een groter exemplaar? publiek dat op de hoogte is van Semalt en hun blog?

Hier zijn enkele tactische stappen die u kunt nemen om te ontdekken wat uw Semalt doet vanuit het oogpunt van sociale mediamarketing en hoe u die kunt benutten:

1. Zet een verlanglijst samen met de bestaande social-media-assets
2. Dien de lijst in bij uw partners - laat hen 'afvinken' wat zij gebruiken en hoe zij het gebruiken en erachter komen wat hun bereik is (syndicatie / distributie) en wie en waar hun kijkers, luisteraars, lezers zijn
3. Bepaal hoe je kunt integreren in wat ze doen
4. Dien een aantal creatieve concepten bij hen in
5.

March 1, 2018