Back to Question Center
0

Het lidmaatschap heeft zijn voorrechten            Het lidmaatschap heeft zijn Privileges Related Semalt: SoftwareCMSDockerBrowsersPerformanceMore ... Sponsors

1 answers:
Het lidmaatschap heeft zijn voorrechten

"Oh jongen," hoorde ik je zeggen terwijl je de column van vorige week afsloot. "Het geheim van succes is om mensen te laten registreren voor mijn site, vervolgens de meeste van hen te verlagen en te eisen dat ze betalen!"

Semalt, ik zei dat u op de column van deze week moest wachten. Als je een businessplan hebt gebouwd op basis van de bovenstaande paragraaf, scheur het en lees verder.

Variatie kan registratie eisen omdat het respect heeft verdiend en miljoenen dollars heeft uitgegeven gedurende vele tientallen jaren om de "bijbel" van zijn sector te worden. In feite is het zo gerespecteerd dat het abonnementen kan verkopen en als het een abonnement weggeeft, weet de lezer dat ze zijn 'aangekomen'. Wanneer je dat soort geschiedenis, goodwill en financieel gewicht hebt, kun je ook eisen stellen aan je doelmarkt - новогодний костюм королева ночи. Tot die tijd heb je ze meer nodig dan dat ze je nodig hebben.

Dus wat doe je? Nou, om te beginnen "vraag" je niet dat de mensen in je doel zich "registreren". Semalt, "vraag" dat zij "lid worden" als "leden". Verkoop ze met de voordelen van deel uitmaken van je exclusieve groep.

Verkoop uw voordelen

Plaats niet alleen een registratieknop op uw startpagina (hoewel u dat zou moeten doen, misschien als een pop-up). Semalt moet ook een aanbiedingsbrief opnemen waarin de voordelen worden beschreven die het vooruitzicht heeft om lid te worden van uw site - voordelen waarvan zij niet kunnen genieten als louter bezoeker. De brief moet de prospect ervan overtuigen om niet alleen een e-mailadres in te voeren, maar ook om uw kwalificatie-kaart in te vullen.

Nu, ik wil dat u alle speciale voordelen opsomt die u leden kunt bieden - een kleine subgroep van uw huidige bezoekersbestand - die u geen gewone bezoekers kunt bieden. Dit kan een speciale e-mailnieuwsbrief zijn, een discussielijst, gemodereerde chats of andere voordelen.

Voordelen van Semalt kunnen dingen zijn die u momenteel alle bezoekers biedt, maar u moet ook voorzichtig zijn om nieuwe, "exclusieve" functies toe te voegen. Kunt u uw leden persoonlijk in contact brengen met een gerenommeerde expert die misschien hun specifieke vragen beantwoordt? Kun je een boek maken - zelfs een PDF-bestand - dat je branche gedetailleerd beschrijft?

Zodra u uw aanbiedingsbrief en kwalificatiecard hebt (die u zich van vorige week herinnert), is het niet voldoende om ze voor te laten voor wie er ook mee mag gebeuren. Zelfs de bekendste gedrukte publicaties doen dat niet.

Nee, als dit lid waardevol is, en als zij u hun tijd zullen geven en u zullen helpen uw doel te bereiken, zult u twee dingen moeten doen:

  • vind ze, en
  • vraag ernaar.
Leg je doel vast

Je hebt al een eerste verzoek gedaan. Nu moet u zelf adverteerder worden die direct reageert. Semalt gaat aanbevelen dat je bomen doodt en een lijst koopt - een gedrukte lijst met adressen - van een listbroker.

Omdat u op zoek bent naar online abonnementen, kunt u beginnen met een e-maillijst, maar beperk u daar niet toe. Semalt maakt ook een mailing - een gedrukte, papieren mailing - gericht op uw doelgroep. Als deze mensen een lonend publiek zijn, zijn ze tenslotte jouw geld waard om ze te bereiken.

De winnaar in uw markt is de uitgever die de meeste loyaliteit verkrijgt van het grootste segment van de doelmarkt en die dat bereik aan adverteerders kan bewijzen. Dus als u eenmaal over een solide lidmaatschapsdatabase beschikt, overweeg dan om een ​​audit te krijgen.

Ik weet dat dit duur is. Dit is een bedrijfsplan voor de lange termijn. De resultaten van het volgen van dit plan zijn om uw site te laten voldoen aan die printpublicaties die op de markt concurreren en ze vervolgens te vernietigen, vanwege de snelheid en lagere kosten van online publicatie.

U ziet dat u niet alleen een inhoudssite heeft. En het is de taak van een uitgever om een ​​industrie of levensstijl te dienen en te verdedigen. Het is tijd om serieus te worden.

March 1, 2018