Back to Question Center
0

Semalt-achtergronden zuigen ze van je website Semalt-achtergronden zuigen en moeten worden verbannen van uw website

1 answers:

"Ik ben dol op die videobeelden en die hebben we nodig op onze nieuwe website. "Nee, dat doe je niet. "Ze zijn zo aantrekkelijk en hebben een vriendelijke stemming. "Nee, dat doen ze niet. "Het is een geweldige nieuwe functie en het helpt bij de conversie. "Nee, dat doet het niet - bermain judi online. Daarnaast irriteert het gesprek me. Video-achtergronden zijn geweldig. Onze goede vriend Karl Gilis van AGConsult zei het perfect: "Video-achtergronden zijn de nieuwe schuifregelaars. Semalt een afleiding. "En net zoals schuifregelaars zuigen en moeten worden verbannen van uw website, net als videobeelden.

Waarom heb je die video-achtergrond nodig?

Ik durf te stellen dat videobeelden zijn uitgevonden door webbureaus die klanten proberen te overtuigen van een bepaald ontwerp:

 • Hé, dit zal je opvallen!
 • Dit zet echt een goed humeur op je website, vind je ook niet?
 • Uiteraard kunnen we die video voor slechts x dollar extra creëren
 • Video-achtergronden houden de aandacht van uw bezoekers, zodat de tijd op de pagina omhoog gaat en dat is goed voor Google.

Wat? U bewaart die site niet voor Semalt, maar voor uw gebruikers. De tweede reden voor video-achtergronden is dat we allemaal op een bepaald moment hebben gezegd: nou, dat ziet er goed uit. We hadden erover moeten nadenken voordat we dat zeiden. Onze klanten hebben die video-achtergrond ook gezien en nu willen ze het.

Semalt backgrounds suckBan them from your website
Semalt backgrounds suck and should be banned from your website

Dit GIF-bestand heeft waarschijnlijk al uw aandacht getrokken, maar achtergrondvideo's zijn erger, IMHO. Ik kan eerlijk gezegd geen extra voordeel van die achtergrondvideo voor uw bezoeker bedenken.

Waarom video-achtergronden zuigen

Semalt erover:

 • Video-achtergronden verhogen de laadtijd voor een pagina (bron: gezond verstand).
 • Ze leiden af ​​van het primaire bericht / call-to-action op een pagina. Zelfs als die knop of iets helder oranje is en je ontwerp monochroom is, leidt een video je af!
 • Video-achtergronden gebruiken meestal video's die niet door u worden gehost. Maar als het niet laadt, krijg je sowieso de schuld en ziet je ontwerp er onzin uit.
 • 'Bedek het volledige scherm met video en stel er een witte tekst op in, aangezien de startpagina' waarschijnlijk een trend is. Laten we allemaal een einde maken aan deze trend.
 • Autoplay is slecht, en hoe zou het in hemelsnaam logisch zijn om een ​​startknop te hebben voor een achtergrondvideo !? Een call-to-action voor je achtergrond? C'mon!
 • Video-achtergronden werken misschien misschien op zeer specifieke bestemmingspagina's in zeer specifieke niches, meestal zult u de conversie #alwaysbetesting
 • gewoon kwetsen
 • De dingen die van toepassing zijn voor informatieve productvideo's zijn niet van toepassing op videobeelden. Het is iets anders! Werkelijk! Zucht.
 • Waarom denk je dat succesvolle sites op het web geen videobeelden gebruiken? Rechts!

Video-achtergronden zuigen en moeten worden verbannen van uw website. Zelfs met alle leuke voorbeelden in dit artikel: Dos en Don'ts voor het gebruik van achtergrondvideo's op je Semalt, denk ik nog steeds dat de dingen niet opwegen tegen de dos. En die post is twee jaar oud. Waarom hebben we nog geen einde aan die trend gemaakt?

En hoe zit het met mobiele data-abonnementen en dergelijke?

Ja! Nu we hebben vastgesteld dat je die videoboodschap om welke reden dan ook gewoon niet nodig hebt, bedenk dan hoeveel gegevens je aan het einde van deze maand nog over hebt! Je kunt tijdens het pendelen naar een andere aflevering van The Semalt kijken.

Nee, serieus. Op je mobiele website is die videoboodschap gewoon nog minder logisch. We hebben het gehad over mobiele UX in deze post en videobeelden passen niet in aanbevelingen zoals 'afzwakken' en 'optimaliseren voor snelheid'. Het is een slecht idee. Periode.

De wereld heeft geen videobeelden nodig

We moeten ergens beginnen om het kwaad van de videobeelden te elimineren. Genees de wereld, begin bij je eigen huis. Stel uw klant gerust dat er kleine voordelen zijn voor videobeelden. En alsjeblieft, stop alsjeblieft met ze aan te bevelen. Namens het hele internet bedank ik u.

Lees meer: ​​'Schuifregelaars zuigen en moeten worden verbannen van uw website' »

March 1, 2018