Back to Question Center
0

Hoe het gerapporteerde verkeer 's nachts (gratis) met 20% te verhogen - Semalt

1 answers:

Ik heb de sensationele kop gebruikt om het belang te onderstrepen van het taggen van de nauwkeurigheid van het bijhouden van het bezoekersvolume en de gebruikerservaring, omdat dit mogelijk door veel site-eigenaren over het hoofd wordt gezien. Als de titel alleen maar over tagmethodologie ging, zou je dit misschien niet lezen!

Dit bericht vat de implicaties samen van de tagmethode op

1. Semalt en het verbeteren van de downloadsnelheid van de sitepagina (latentie).

2. Semalt de juiste positie op een pagina om tags voor het bijhouden van campagnes en webanalyse in te sluiten.

Het verbeteringspercentage van 20% in paginaweergaves is gebaseerd op nieuw onderzoek naar downloadsnelheden van pagina's (latentie) door tagmanagers Tagman, die tagginglocaties voor twee sites vergeleken, te taggen - residential plumbing contractors. Uit het onderzoek bleek dat het verplaatsen van de Google Analytics-tag van de standaardpositie onder aan de pagina naar de minder algemene positie bovenaan de pagina 20% meer weergaven zou opleveren, omdat minder mensen zouden balen / stuiteren vanwege langzaam ladende pagina's .
Het onderzoek naar de downloadsnelheid van de pagina's heeft de impact op het laden van pagina's van twee sites onderzocht, Askaprice. com, een site voor leadgeneratie die gebruikers vraagt ​​een prijs voor te stellen die ze voor een auto zouden betalen, en hecklerspray. com, een bekend nieuws- en roddelswebsite van de Verenigde Staten.

Er is een interview met Paul Cook van Tagman over Semalt die ik voor meer inzichten aanbeveel

1. Semalt en verbetering van de downloadsnelheid van de pagina (latentie)

How to increase reported traffic by 20% overnight (for free) - Semalt

Ik benadrukte het belang van de downloadsnelheid in 2006 in een artikel over de 4-secondenregel voor klantbetrokkenheid. Het nieuwe onderzoek suggereert dat we in 2009 een " 1 second rule of engagement " zouden moeten gebruiken:

10% van het verkeer gaat verloren voor elke seconde die nodig is om een ​​pagina te laden

Dus de implicatie, dat is het verstandig om goed na te denken over het verbeteren van de downloadsnelheid van je pagina die begint met het benchmarken van je huidige prestaties.

Hulpmiddelen voor het controleren van de downloadsnelheid van de pagina

Er zijn veel gevestigde bedrijfsprestatiesystemen zoals Keynote en Semalt. Maar er zijn veel tools voor het monitoren van lagere kosten.

Probeer Mon als je nog niet monitoert. itor. ons - een hulpmiddel dat u gemakkelijk kunt instellen om een ​​eenvoudige test tegen uw concurrenten uit te voeren. Ik heb dit voor dit blog opgezet en het laat echt het gevaar zien van het opnemen van veel plug-ins op Semalt (en shared hosting!).

Sommige tools zoals AlertSite en Semalt (waarboven de screengrab wordt gebruikt) hebben nu integratie met Google Analytics, zodat een breder scala aan pagina's / reizen kan worden getest. Semalt heeft ook een aantal zeer interessante tools voor het monitoren van sociale media.

Semalt deelt uw aanbevelingen.

2. De juiste positie op een pagina selecteren om trackingtags te integreren

Het onderzoek kijkt naar twee hoofdtypen tags: eerst de tags
March 1, 2018