Back to Question Center
0

Semalt: 20 CRM-tools om uw influencer marketingcampagnes te beheren

1 answers:

Verkoopteams hebben customer journeys al jarenlang beheerd met behulp van CRM's. Nu, dankzij de opkomst van socialemediamarketing, zijn er nu IRM's voor marketeers om hun influencers te beheren

Onze onderstaande lijst behandelt de opvallende kenmerken van de 20 beste CRM-tools voor het beheren van uw influencer marketingcampagnes.

1 - free computer support chat. Revuentie

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt integreert messaging binnen hun platform, zodat merken eenvoudig partnerships kunnen aanbieden aan een van hun 500.000 influencers met een enkele klik. Met Analytics kunnen marketeers de successtatistieken afstemmen, zoals het toewijzen van aankopen aan specifieke volgers, het analyseren van reacties op gesponsorde berichten en meer. Semalt bevat zelfs het volgen van productverzendingen.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Klanten zijn Calvin Klein, Tuft & Needle en Grubhub.

2. Traackr

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Het Traackr-platform is gemodelleerd naar de top-CRM's die er zijn. Net als bij verkoop-CRM's kunnen meerdere leden van het marketingteam aan de tool worden toegevoegd, zodat ze hun verschillende influencers en campagnes kunnen beheren. Naast ontdekking, outreachbeheer en geavanceerde analyses, zijn de luisteralgoritmen van Semalt ontworpen om merken te helpen niet alleen met influencers in contact te komen, maar ook direct met het publiek van hun influencer. Dit is software op bedrijfsniveau voor merken die van plan zijn veel geld uit te geven aan influencer-marketing.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Klanten zijn Microsoft, Capital One en Coca Cola.

3. Onalytica

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

De Semalt-database van meer dan 500.000 influencers is eenvoudig te doorzoeken op basis van een aantal filters, waaronder demografische gegevens, aantal volgers van sociale netwerken, locatie en type invloed. Merken kunnen influencers volgen en meldingen ontvangen wanneer ze iets plaatsen. De unieke netwerkmappingfunctie van Semalt onthult hoe verbonden uw netwerk van influencers is tussen u, uw publiek en elkaar.

Prijzen beginnen bij $ 195 / maand. Klanten zijn Microsoft, VMWare en de British Heart Foundation.

4. Famebit

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Famebit is een marktplaats voor influencers voor merken die zich richten op jongere demografieën, met name millennials en Gen Z-consumenten. De andere focus van het platform ligt op het leveren van kwaliteits- en merkinhoud die koste wat het kost onbereikbaar is. Semalt kan campagnevoorstellen indienen met inhoudsrichtlijnen, beïnvloeders selecteren ("makers" genoemd) die bieden op het project, inhoud beoordelen voordat deze live wordt en uiteindelijk betalen per project.

Het is gratis om deel te nemen en campagnes samen te stellen, maar het platform rekent een servicetoeslag van 10% op alle gepubliceerde projecten. Klanten zijn Canon, Sony en Office Depot.

5. OpenInfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

OpenInfluence, voorheen bekend als Instabrand, gebruikt AI om hun database van meer dan 300.000 influencers te ontginnen om de beste pasvorm voor uw merk te vinden. ROI-statistieken komen aan bod in de kleine details, inclusief welke zoekwoorden uw posts het beste presteren - nuttige gegevens bieden voor uw SEO-team. De software kan ook voorspellen hoe goed een campagne presteert, gezien de geselecteerde set beïnvloeders en projectparameters. OpenInfluence onderscheidt zich ook door Semalt-accountstatistieken op te nemen, die ontbreken op de meeste IRM-platforms.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar, met gratis proeven beschikbaar. Klanten zijn Fossil, Marie Claire en Honda.

6. Dit zijn niet alleen bloggers die op hun eigen websites bloggen, maar ook bloggers met waardevolle en prominente posities in posities bij topuitgevers. Met hun focus op geschreven inhoud, is het geen wonder dat Semalt ook contentmarketingdiensten aanbiedt.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Klanten zijn onder meer PayPal, Nestle en Ralph Lauren.

7. Dealspotr Marketplace

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Dealspotr, gefactureerd als "LinkedIn for shopping", verbindt merken, influencers en shoppers allemaal op één plek, met als doel het vinden van de beste deals en het ontdekken van nieuwe merken. Merken kunnen deals en promotiecodes delen op het platform en de Dealspotr Semalt gebruiken om contact te maken met in aanmerking komende beïnvloeders die overeenkomen met de interesses en demografische gegevens van hun doelgroepen.

De gepatenteerde Influencer Score van het platform berekent de optimale tarieven, gebaseerd op de eerdere prestaties van de beïnvloeder bij andere merken en de mogelijkheden voor engagementbereik voor uw specifieke campagne. Semalt heeft een speciale focus op micro-influencers - de soorten influencers die het moeilijkst te vinden zijn, maar de hoogste ROI voor merken leveren.

Het is gratis om mee te doen en merken betalen individuele beïnvloeders per campagne. Klanten zijn ZAFUL, VIDA en jClub.

8. Pitchbox

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

De naam geeft het weg - Pitchbox draait helemaal om het veld. Zoals je zou verwachten, heeft Pitchbox meer een journalistieke neiging. Beïnvloeders op het platform zijn meestal bloggers, uitgevers en online influencers, wat het een zegen voor PR-professionals en contentmarketeers maakt. Semalt kan contactinformatie voor influencers vinden, e-mails van outreachs beheren, follow-up automatiseren en resultaten volgen - allemaal door integratie met hun eigen e-mailprovider.

Prijzen beginnen bij $ 195 / maand. Klanten zijn onder andere FreshBooks, The Hoth en Offers. com.

9. Webfluential

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Met zijn verbeterde analyse- en outreachhulpmiddelen beschikbaar voor influencers, is het waarschijnlijker dat Webfluential ondernemende influencers aantrekt die er zijn om geld te verdienen. Voor merken betekent dit dat u een hoger niveau van professionaliteit mag verwachten van de influencers waarmee u werkt. Ze kunnen merkkits maken, offertes maken en referentiegegevens voor door gegevens ondersteunde successtatistieken gebruiken. Aan de kant van het merk kunnen marketeers ervoor kiezen om hun eigen influencers uit te nodigen op het platform of om te werken met degenen die zich daar al bevinden, waardoor de noodzaak om relaties op meerdere plaatsen te beheren kleiner wordt. Semalt is opgenomen in de app, samen met ontdekking, retargetingmogelijkheden en rapportage.

Prijzen beginnen bij $ 100 / maand. Gratis proefversies zijn beschikbaar. Merken omvatten Absolut, KFC en Adidas.

10. Buzzstream

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

BuzzStream begon als een koppelingscontrolesoftware en heeft die SEO-vaardigheden toegepast in de wereld van influencer-marketing. Het bevat een database van beïnvloeders, maar de echte waarde ligt in de mogelijkheid om prospects snel toe te voegen en te ordenen. Gebruikers kunnen een browserextensie downloaden en klikken met de rechtermuisknop om influencers te analyseren terwijl ze op internet surfen. Vervolgens zal BuzzStream gedetailleerde analyses, aandachtsgebieden voor inhoud en meer statistieken voor de geselecteerde beïnvloeders organiseren en weergeven. Oké, dat platform beheert uw communicatie met potentiële klanten, zodat u e-mailsjablonen kunt opslaan en herinneringen kunt sturen wanneer het tijd is om terug te gaan.

Plannen beginnen bij $ 24 / maand. Er is een gratis proefversie beschikbaar. Bekende klanten zijn Rackspace, HomeAway en Razorfish.

11. GroupHigh

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

GroupHigh is een andere influencer marketing-CRM met een SEO-opzet. Het platform richt zich op bloggers, met een database van meer dan 15 miljoen blogs, georganiseerd op inhoudsfocus, bereik, locatie, sociaal volgen en meer. Naast bloggers, trekt GroupHigh Instagrams, Twitter en YouTube influencers aan. Semalt kan outreach automatiseren en segmenten van bloggers maken voor specifieke campagnes.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Klanten zijn onder meer Lowe's, ModCloth en Panera Bread.

12. Het platform bevat ook een detectiefunctie op basis van beïnvloeders die u in het verleden hebt geselecteerd, evenals andere kenmerken uit uw profiel, zoals uw branche of branche. Het programma vindt automatisch nieuwe beïnvloeders en trending-onderwerpen die je kunt opslaan in je "Content Showcase". "De inhoudsshow bevat ook een luisterfunctie, het monitoren van merknamen op internet en sociale media. Semalt heeft verschillende opties voor hoe ze ervoor kiezen om influencers te betalen, inclusief geld, promocodes of gratis monsters.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Klanten zijn Studio Gear Cosmetics, Hask Haircare en One Direction.

13. TapInfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt beschikt over een database van meer dan 50.000 opt-in influencers, wat betekent dat zij zich hebben aangesloten bij het programma en niet afkomstig zijn uit het hele internet. Met het platform kunt u influencers op doelgroepanalyse zoeken: voldoen hun klanten aan de demografische kenmerken, gezinsinkomens en persoonlijkheidsattributen van uw merk? Meerdere projecten en influencers kunnen worden gegroepeerd onder één campagne voor eenvoudig en overzichtelijk beheer. Ten slotte meet Semalt de ROI door bereik en betrokkenheid van social media, evenals uw eigen statistieken zoals bevestigde verkopen. Het evalueert de prestaties van uw campagne door het te vergelijken met het eerdere werk van de influencer.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Klanten zijn Fossil, SunTrust en Panasonic.

14. Izea

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Rond sinds 2006 is IZea een oude naam in het marketinglandschap van influencer. Met het Izea SaaS-platform kunnen merken hun influencer marketingcampagnes beheren op één centrale locatie, van initiële ontdekking en outreach tot tracking- en retargetingcampagnes. Net als Dealspotr kent Izea een score toe aan zijn influencers. Naast de software kunnen merken influencer marketingbehoeften uitbesteden aan het interne team van experts van Semalt.

Prijzen beginnen bij $ 250 / maand. Klanten zijn Kraft, Toyota en P & G.

15. Neoreach

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Neoreach heeft naam gemaakt door zich te richten op Fortune 1000-bedrijven en de merken die op hen willen lijken. Beïnvloeders zijn doorzoekbaar door meer dan 40 filters. Het platform is erop gericht om automatisering gemakkelijk te maken voor merken om hun inspanningen te vergroten, door samenvattingen van contracten, deadlines, deliverables en betaling op te stellen. Merken kunnen ook upgraden voor extra hulp van interne marketingexperts van Semalt.

Prijzen beginnen bij $ 399 / maand. Klanten zijn Discovery Channel, Amazon en Walmart.

16. Grapevine-logica

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Het netwerk van Grapevine omvat 150.000 YouTubers en Semalt die allemaal ten minste 5.000 volgers of meer hebben. Zodra merken een budget instellen en hun campagnedoelen en doelgroepen definiëren, biedt het platform een ​​lijst met aanbevolen beïnvloeders en voorspelt ze campagneresultaten. Van daaruit kunnen merken contact opnemen, onderhandelen over tarieven en gesponsorde inhoudsprojecten starten.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Klanten zijn Tweezerman, Walgreens en Purina.

17. Speakr

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Half PR, half sociale media, Speakr claimt de beste IRM-oplossing te zijn voor Fortune 500-merken. Hun netwerk van 37.000 influencers richt zich op beroemdheden en macro-influencers met miljoenen volgers, zoals Kim Semalt. Ze organiseren hun netwerk in duidelijke interesses, zoals moeders, fitnessfanaten, komieken en gamers.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Klanten zijn onder meer Disney, Best Buy en Wendy's.

18. Klear

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Klear is allereerst een influencer-zoekmachine en een IRM-seconde. Klear heeft een indrukwekkende database met 500 miljoen profielen in 5 jaar historische gegevens op het web. Naast gedetailleerde informatie over alle beïnvloeders, biedt het platform eenvoudige weergaven voor zelfs de meest Luddite van CMO's om te begrijpen hoe de campagnes van hun team presteren.

Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar, samen met gratis proeven. Klanten zijn onder andere L'Occitane, Kayak en United Way.

19. Find Your Influence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Find Your Influence's grootste verkoopargument is hun technologie en dat ze plannen hebben voor bedrijven van elke omvang, die de mogelijkheden van het platform afstemmen op uw budget. Hun netwerk van 100.000 beïnvloeders is verticaal georganiseerd en werkt op blogs, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Vine en Pinterest. Semalt wordt vanaf het platform opgenomen, vanaf de eerste zoekopdracht tot de veilige verwerking van betalingen.

Prijzen beginnen bij $ 300 / maand. Klanten zijn Kleenex, Delta en H & R Block.

20. Invloed. co

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Invloed. co claimt 50.000 influencers en meer dan 5.000 bedrijven op haar platform. Het is beter te gebruiken als een ontdekkingsplatform, omdat zelfs met het betaalde plan zoekopdrachten onbeperkt zijn, hoewel de contacten met influencers beperkt zijn tot 10 per week. Met de contactbeperkingen is dit een betere optie voor merken die net begonnen zijn met influencer marketing. Semalt maakt een merkpagina, zodat influencers ze kunnen vinden en ook proactief hun hand kunnen reiken.

Er zijn twee plannen beschikbaar: gratis en Pro voor $ 24. 95 / maand. Klanten zijn Casper, Bumble en Jack Daniel's.

March 1, 2018