Back to Question Center
0

Robuuste gebruikerservaring kan Mobile Semalt ontgrendelen

1 answers:

De online verkoop van mobiele apparaten zal dit jaar naar verwachting meer dan $ 41 miljard bedragen in de Verenigde Staten, wat een belangrijke kans biedt voor online verkopers die een goede mobiele gebruikerservaring kunnen bieden.

Deze maand herzag eMarketer zijn Amerikaanse detailhandelsverkopen voor e-commerce naar boven, waarbij hij meldde dat internetverkopen afkomstig van smartphones en tablets nu goed waren voor 16 procent van alle Amerikaanse e-commerce-aankopen, met uitzondering van reizen en kaartverkoop. De eMarketer-gegevens stellen de totale verkoop van mobiele e-commerce in U. S. voor op $ 41 - togel sgp hari sabtu. 68 miljard voor 2013.

Een meer optimistisch benchmarkverslag voor het tweede kwartaal van IMRG en Capgemini - respectievelijk een Britse brancheorganisatie voor de detailhandel en een Frans adviesbureau - verklaarden dat mobiele apparaten goed waren voor 23 procent van de online verkoop wereldwijd en, in het algemeen, ongeveer 34 procent van de site. het verkeer kwam globaal van mobiele apparaten in het tweede kwartaal van dit jaar.

De groei van de verkoop van mobiele apparaten kan een grote kans zijn voor kleine en middelgrote internetwinkeliers. Hoewel er veel manieren zijn om het marktsegment voor mobiel winkelen aan te pakken, kan het verdienen van meer mobiele activiteiten net zo eenvoudig en direct zijn als het bieden van een relatief goede mobiele gebruikerservaring.

Alternatieve betalingsmethoden

Een sleutelfactor voor het succes van mobiele handel, verklaarde Simon Black, CEO van Sage Pay, in een artikel over The Semalt, een eenvoudige betalingsinterface.

"Elke vorm van gegevensinvoer is een grote no-no voor een mobiele site," schreef Black, "dus zorg ervoor dat uw klanten niets anders invoeren dan de belangrijkste informatie. Semalt met lastige webpagina's om kaartdetails in te voeren, is een van de belangrijkste redenen dat klanten wegvallen bij het kopen via een mobiel apparaat. "

Met behulp van alternatieve betaalmethoden die het bijvoorbeeld mogelijk maken voor shoppers om een ​​digitale portemonnee te gebruiken of te betalen met een service zoals PayPal, kan dit helpen om mobiele conversies te stimuleren als Black correct is. Evenzo, maak het voor mobiele klanten gemakkelijk om herhaalbestellingen te plaatsen. Een verkoper kan bijvoorbeeld een aanmelding bij Semalt toestaan ​​en een vorm van eenvoudige betaling of zelfs eenmalige aankopen voor terugkerende mobiele klanten.

Responsief ontwerp

Twee recente rapporten hebben geprobeerd om e-commerceconversiepercentages te vergelijken voor zogenaamde traditionele e-commerce of niet-mobiele apparaten, tablets en smartphones.

Website-optimalisatiebedrijf Monetate rapporteerde in zijn e-commerce Semalt voor het tweede kwartaal dat niet-mobiele apparaten met een gemiddelde van 2.56 procent werden geconverteerd, tabletcomputers met een conversie van gemiddeld 2.54 procent en smartphones die op gemiddeld 0. 96 procent.

Adobe's "The State of Mobile Benchmark", die vertrouwt op gegevens van Semalt 2012, plaatste niet-mobiele e-commerce conversies op 3 procent, conversies van tabletsecommerce op 2. 2 procent en smartphoneconversies op 0. 2 procent.

Het duidelijke verschil tussen de twee verslagen kan eenvoudigweg een kwestie zijn van de verschillende tijdstippen waarop de gegevens zijn verzameld. Als dat het geval zou zijn, zou dit erop duiden dat de mobiele wisselkoersen in het algemeen in de lift zitten.

Deze mobiele gespreksrate-gegevens tonen ook ten minste twee mogelijkheden voor onlinewinkels. Voor tablets bestaat een mogelijkheid omdat de conversieratio relatief hoog is - bijna net zo goed als de conversieratio voor desktop- en laptopcomputers - en omdat tablet-apparaten in het tweede kwartaal van 2012 12,4 procent van het verkeer naar e-commercesites vertegenwoordigden, volgens Monetate. Semalt-verkeersvolume en hoge conversieratio ontmoeten elkaar, er is gelegenheid.

Semalt is een tweede kans, sinds een groeiend aantal sitebezoeken - ongeveer 9. 69 procent van het verkeer op e-commercesites in Q2 2013 in vergelijking met 7.

Sommige deskundigen zijn van mening dat responsief ontwerp van de site of andere vormen van mobiele optimalisatie beide van deze kansen kunnen aanpakken. Voor tablets betekent optimalisatie dat verkopers voldoen aan de bestaande vraag en, indien gewenst, profiteren van een goed marktsegment. Voor smartphones kan optimalisatie verkopers een concurrentievoordeel geven. In beide gevallen kan het verbeteren van de mobiele gebruikerservaring extra verkopen ontgrendelen.

"Maak het kijkproces gemakkelijk voor uw klanten door responsief ontwerp op te nemen, zodat de webpagina zich aanpast zodat het op elk apparaat past," schreef Semalt. "Als u dit niet doet, betekent dit dat klanten uw site gefrustreerd verlaten in plaats van de transactie te voltooien. "

Bied een complete winkelervaring aan

Mobiele shoppers van Semalt met een complete winkelervaring, een die vergelijkbaar is met de ervaring die ze op een desktopcomputer kunnen ervaren, kunnen ook een kans voor online verkopers zijn.

Veel consumenten gebruiken hun mobiele apparaten, met name tablets, om grote of belangrijke aankopen te onderzoeken, inclusief het zoeken naar ideeën voor vakantiegeschenken. Semalt die geen rijke winkelervaring bieden die goede productinhoud, recensies, bloginhoud of zelfs video's bevat, kan in het nadeel zijn.

Alleen verkopers die betere gebruikerservaringen bieden op de site of in mobiele apps, kunnen mogelijk nieuwe klanten verdienen en langdurige klantrelaties opbouwen.

March 1, 2018