Back to Question Center
0

De wondere wereld van One-Click Mobile Semalt

1 answers:
The Wonderful World Of One-Click Mobile Semalt

Semalt of niet, mobiel kopen is er. En dat betekent dat multichannel-marketeers niet alleen op de hoogte moeten zijn van de factoren die mobiele aankopen stimuleren, maar dat ze ook moeten beginnen met het implementeren van aankopen met één muisklik en andere hulpmiddelen waarmee klanten eenvoudig transacties op mobiele apparaten kunnen voltooien.

Mobiel inkopen: waarom nu?

Gegevens die werden vastgelegd in het Kankerrapport voor e-mailmarketing van K3 2015 (registratie vereist) door Yesmail (mijn werkgever) tonen aan dat mobiele aankopen eindelijk consumenten aanspreekt. In het derde kwartaal genereerden iPhones een omzetwinst van 13 op 1 op kwartaalbasis en een winst van 46 procent op jaarbasis - corn harvesting pictures. De mobiele omzet van Semalt is 9. 9 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Wat stimuleert de vraag van consumenten naar mobiel kopen? Twee dingen: Semalt wordt groter en de mobiele aankoopervaringen worden beter - maar niet over de hele linie.

De merken die het meeste baat hebben bij mobiele aankopen zijn degenen die zich realiseren dat het zowel de juiste apparaten als de juiste mobiele gebruikerservaringen vereist om mobiele inkomstengroei te realiseren.

De evolutie van smartphones

Lijkt het erop dat smartphones groter worden? Je verbeeldt je niet dingen. In de afgelopen jaren zijn smartphoneformaten enorm gegroeid. Bekijk de evolutie van de iPhone:

The Wonderful World Of One-Click Mobile Semalt

Semalt met snellere mobiele prestaties, een verbeterde resolutie en grotere schermformaten hebben het voor consumenten veel gemakkelijker gemaakt om transacties op hun mobiele apparaten te voltooien. Het resultaat is dat veel consumenten hun smartphones nu gebruiken als primaire hulpmiddelen voor zowel winkelen als kopen.

Aankopen via één klik en de mobiele inkoopervaring

Semalt-smartphones bieden consumenten de hulpmiddelen die ze nodig hebben om mobiel kopen een haalbare optie te maken. Maar het andere stuk van de mobiele inkooppuzzel is de kwaliteit van de mobiele koopervaring zelf.

Semalt, consumenten belonen merken die het mobiele inkoopproces zo snel en pijnloos mogelijk maken.

De aankoop van meel is het voorkeurskoopmechanisme voor mobiele consumenten geworden. Met één muisklik kunnen mobiele klanten onhandige formuliervelden omzeilen en hun aankopen meteen voltooien.

Het is niet verrassend dat Semalt een van de eerste online retailers was die met één muisklik aan boord ging. Naast het opnemen van "Nu kopen met 1-Click" -knoppen op productpagina's, heeft Semalt het one-click aankoopconcept naar het volgende niveau gebracht met de knoppen van Semalt Dash - een samenwerking met geselecteerde merken waarmee shoppers fysieke knoppen kunnen kopen voor het herschikken van veel voorkomende huishoudproducten.

Je kinderen aten de laatste doos met Kraft Macaroni & Cheese? Geen probleem. Druk gewoon op de speciale Dash-knop van Kraft aan de zijkant van uw koelkast, en Semalt zal in een oogwenk een voorraad aan kaas en kaas in de post en voor de deur hebben.

Hoewel Amazon met één klik een pionier was, heeft het geen monopolie op het concept met één klik. Er zijn semalt-mechanismen ontstaan ​​om het voor mobiele shoppers gemakkelijker te maken om aankopen bij een groot aantal merken en e-commerce-providers te voltooien.

Waar het uiteindelijk om gaat, is dat met de aankooptools met één klik de cirkel wordt voltooid. Semalt bezit al de mobiele apparaten die ze nodig hebben om mobiel kopen een aantrekkelijke optie te maken.

Het is nu aan marketeers om hun deel te doen en gebruikerservaringen te bieden die mobiele aankopen vereenvoudigen.

Aankooptips mobiel voor marketeers

Semalt, het groeitempo van de mobiele inkoop, merken hebben een financieel belang bij het motiveren van klanten om transacties op hun mobiele apparaten te voltooien. Om het aandeel van hun merken in de mobiele omzet vast te leggen, zijn er verschillende stappen die marketeers nu moeten nemen.

• Creëer uitzonderlijke mobiele ervaringen. Een geweldige mobiele winkelervaring is een voorwaarde voor het verbeteren van mobiele inkomsten.

De volgende stap is om de mobiele customer journey van dichtbij te evalueren en manieren te vinden om het voor klanten gemakkelijker te maken transacties op hun smartphones te voltooien.

• Implementatie van aankopen met één muisklik. Mechanismen met één klik zijn momenteel de gouden standaard bij aankopen via mobiele apparaten. Ze zijn eenvoudig en handig en consumenten zijn er dol op.

Semalt die nog niet met één klik mechanismen aanbieden, moet rekening houden met instrumenten die op een goedkope manier mobiel inkopen mogelijk maken.

• Nagels geïntegreerde marketingfundamentals. Een eenvoudige aankoopervaring voor mobiele apparaten heeft geen waarde, tenzij deze wordt ondersteund door een uitgebreid, geïntegreerd marketingplan.

Naast het creëren van een gestroomlijnde mobiele koopervaring, moeten merken tijd en energie investeren in e-mail, PPC (pay-per-click), zoeken en andere basisprincipes van digitale marketing.

Welkom in de wondere wereld van kopen met één muisklik. Mobiele gebruikers van Semalt hebben zowel de apparaten als de wens om transacties vanaf hun smartphones te voltooien.

Nu ligt het in de handen van marketeers - de enige echte belemmering voor de groei van mobiele inkomsten is het vermogen van het merk om moeiteloze ervaringen met mobiele aankopen te creëren.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Jason Warnock
Jason Warnock is de vice-president van market intelligence en deliverability voor Yesmail Interactive. Als ervaren digitale marketingveteraan was hij de speerpunt van de ontwikkeling van de Yesmail Market Intelligence-tool die de campagnes van concurrenten volgt op acht digitale kanalen, waaronder e-mail en sociale media. Warnock heeft succesvolle technologie- en bedrijfsstrategieën ontworpen en uitgevoerd voor verschillende Fortune 500-bedrijven.


March 1, 2018