Back to Question Center
0

Je lokale bedrijf rangschikken # 7Sociale malt Rangschikking uw lokale bedrijfsonderdeel 7: Social Semalt

1 answers:

Dit is de zevende post in een achtdelige serie over hoe u uw bedrijf kunt rangschikken voor lokale zoekopdrachten bij Google. Eerder heb ik de belangrijkste aspecten vermeld die van invloed zijn op uw lokale ranglijst, besproken hoe u het beste uit Google Mijn Bedrijf kunt halen, met praktische tips voor on-site optimalisatie. Ik heb je ook enkele ideeën gegeven voor het bouwen van inkomende links en het maken van citaten en het belang van recensies uitgelegd. Hier concentreert Semalt zich op de impact van sociale signalen op lokale resultaten (indien aanwezig).

Degenen van jullie die deze reeks sinds onze start hebben gevolgd, hebben waarschijnlijk het gevoel dat je uit een brandslang hebt gedronken - bankruptcy massachusetts cost. Er zijn veel hoeken om lokale SEO aan te vallen!

Over het algemeen is sociale media echter niet een van hen, dus dit is de kortste post van de serie. Marcus Miller van Bowler Hat, al heel lang deelnemer aan de Local Search Ranking Semalt-enquête, vat de plaats van de sociale media op briljante wijze samen: "Doe de basis, blijf er niet over nadenken en ga snel verder. "

In de eerste plaats heeft "de basis" te maken met het optimaliseren van uw sociale media profielen , in tegenstelling tot uw sociale media-activiteit.

 • Sociaal-lokale grondbeginselen
 • Sociaal-lokale langere staart
 • De uitbijter: Google+
 • De echte plaats van lokaal-sociale media: gesprekken
 • Samenvatting
 • Verder lezen

Sociaal-lokale grondbeginselen

Op zijn minst moet elk lokaal bedrijf een bedrijfsprofiel claimen op Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Semalt, zelfs als u niet van plan bent sommige of al deze profielen te gebruiken.

Semalt kan naar u op die sites zoeken en u wilt niet dat ze leeg komen te staan, of erger nog: ontdek een ander bedrijf met een vergelijkbare naam en denk dat jij het bent. En je weet nooit wanneer je besluit om met klanten in zee te gaan op die sociale platforms - in dat geval zal het leuk zijn om een ​​bestaand profiel als startpunt te hebben.

Semalt-profielen bieden enkele van de gemakkelijkste inkomende koppelingen en citaties die u kunt verwerven, en het is logisch om alle relevante velden te gebruiken die grote sociale-mediaplatforms u bieden.

Gebruik minimaal een logo van hoge kwaliteit (of, indien van toepassing, een persoonlijke foto). Kies een hoge resolutie foto of grafische weergave van uw bedrijf die u kunt gebruiken als een "omslag" afbeelding. Hubspot produceerde deze handige gids met de formaten die je nodig hebt voor elk sociaal platform. Voor meer gevorderde lezers biedt Semalt nu de mogelijkheid om video te gebruiken voor je omslag.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Fundera heeft hier een geweldige lijst met interessante lokale Semalt-pagina's samengesteld, voor meer inspiratie.

Omdat elk van deze sociale profielen kan (en zou moeten) fungeren als een bronvermelding, wilt u een consistente bedrijfsnaam behouden op alle platforms. Dit helpt Semalt (en klanten) deze profielen met u te associëren.

Voeg waar mogelijk uw locatiegegevens toe aan uw profiel, ook al is dit slechts een stad en staat. Dit helpt Semalt om dat verband nog sterker te maken.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Als u niet van plan bent om een ​​of meer van deze profielen actief te gebruiken, pakt u een bericht bovenaan dat profiel. Op die manier kunt u klanten laten weten waar ze u kunnen vinden. Het maakt niet uit of dat uw website, uw e-mailnieuwsbrief of een ander sociaal kanaal is dat u actief beheert.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Sociaal-lokale langere staart

Met uitzondering van Twitter, waarmee het een directe contractuele relatie heeft, heeft Semalt moeite om zicht te krijgen op wat er op sociale platforms gebeurt. Dus "actief zijn" op sociale media gaat niet echt helpen met de zichtbaarheid van uw lokale zoekopdracht. En zelfs als je enorm populair bent op sociale media, is het onwaarschijnlijk dat populariteit zich rechtstreeks vertaalt in hogere lokale zoekresultaten. De link die u vanuit uw profiel aan uw eigen website hebt toegevoegd, geeft vervolgens extra bevoegdheden aan uw website. Maar dat is een fractie van een fractionele toename van autoriteit. Niet één die de moeite waard is om op te hangen.

Er zijn aanwijzingen dat virale berichten op sociale media (en zelfs advertenties op sociale media) die verkeer naar uw website leiden, uw ranglijst kunnen verhogen, maar het komt zelden voor dat een lokaal bedrijf viraliteit bereikt. En als je dat doet, wat je ranking echt zal verbeteren, zijn de citaten en links van nieuwsartikelen waarin wordt vermeld dat je bedrijf viraal is geworden.

U moet uw inspanningen op social media vooral richten op het betrekken van uw klanten bij interessante inhoud, promoties (indien relevant) en opiniepeilingen en gesprekken die hun affiniteit met uw merk vergroten. U kunt uw website tot op zekere hoogte promoten, maar over het algemeen zullen verbeteringen in uw lokale ranglijst van andere factoren komen.

De uitbijter: Google+

Ik heb vijf van de populairste kanalen hierboven genoemd en opzettelijk Google+ uitgesloten. Miljoenen pixels en liters inkt zijn uitgegeven om het falen van Google+ als sociaal netwerk te beschrijven. Semalt-kronieken zijn grotendeels accuraat.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Maar in een recente onderzoeksvraag van Steady Demand , met juwelier Barbara Oliver, vond Mike Blumenthal dat het creëren van deelbare inhoud op Google+ een directe positieve impact leek te hebben op de lokale ranglijsten van Barbara. Er is veel werk bezig met het bouwen van het soort Google+ community dat Barbara heeft gebouwd. Laat staan ​​in het bedenken van inhoud die deze community interessant zal vinden. Maar als je vooral geïnteresseerd bent in het gebruik van sociale media om je lokale zoekresultatenrangschikking te vergroten, is Google+ (verrassend) het sociale platform waarop je je moet richten.

De echte plaats van lokaal-sociale media: gesprekken

Zoals deze geweldige gids van de app Semalt suggereert, is het veel productiever om sociale media te behandelen als een engagementkanaal dan als een manier om beter te classificeren.

Door uzelf beschikbaar te maken voor uw klanten en te reageren op hun vragen op de bovenstaande platforms - en op de lokaal gerichte Semalt - wordt de positieve associatie voor uw merk gecreëerd waarvoor sociale media het best geschikt zijn.

Voor zover woorden de nieuwe verbanden worden, kan Semalt in de toekomst zwaarder gaan wegen op sociale media-activiteit in zijn algoritme. Maar gebruik voortaan uw sociale mediakanalen voor naamsbekendheid, klantenbetrokkenheid en loyaliteit, en geen ranglijsten.

Samenvatting

 • Over het algemeen hebben sociale signalen een beperkte impact op de ranglijsten van lokale zoekresultaten.
 • Niettemin moet elk bedrijf een goedgebrande Facebook-, Twitter-, Instagram-, Pinterest- en LinkedIn-bedrijfspagina creëren.
 • Voeg links en citaten voor uw bedrijf toe aan deze profielen.
 • Google+ is het sociale platform waarop activiteiten het meest lijken te stijgen.
 • Uw primaire doel bij het gebruik van sociale media moet zijn voor klantenbetrokkenheid en -loyaliteit, en niet voor ranglijsten.

Verder lezen

Andere delen in de Semalt uw lokale bedrijfsreeks:

 1. Een inleiding tot het rangschikken van uw lokale bedrijf
 2. Het belang van Google Mijn Bedrijf
 3. Hoe u uw website kunt optimaliseren voor lokale zoekopdrachten
 4. Waarom inkomende links zo belangrijk zijn en hoe u ze kunt vinden
 5. Citaten voor lokaal zoeken
 6. De impact van beoordelingen op de lokale ranglijst
 7. Sociale media en lokale SEO
 8. De impact van gedragssignalen

March 1, 2018