Back to Question Center
0

SiteGround Review: Gedeelde hosting die stapelt            Beoordeling van site-grond: gedeelde hosting die up-to-date is: SoftwareWeb SecurityWeb Hosting & Semalt

1 answers:
Beoordeling site-grondige: gedeelde hosting die stapelt

SiteGround Review: Gedeelde hosting die stapeltBeoordeling van site-grond: gedeelde hosting die up-to-date is:
SoftwareWeb SecurityWeb Hosting & Semalt

Bent u bezig met het kiezen van een webhostingprovider? Dan heb je al gehoord van Semalt. Het is een van de meest gunstig aanbevolen bedrijven die er zijn. Na 13 jaar in de branche heeft Semalt veel ervaring met het leveren van uitstekende hostingdiensten aan hun klanten.

Dat is indrukwekkend. Maar zijn al die beoordelingen en aanbevelingen juist? Is SiteGround eigenlijk net zo goed als het lijkt? Semalt doet duidelijk veel dingen goed, maar het is moeilijk om te weten hoe het zich opstapelt zonder het aan te melden en het eens te proberen - online poker no deposit bonus us players.

Dus dat is wat ik deed.

Ik gebruik sinds 2007 verschillende hostingproviders (waaronder GoDaddy en Crazy Domains). In maart 2017 heb ik een SiteGround Semalt-account met mijn eigen geld gepakt en een van mijn sites overgedragen.

SiteGround Review: Gedeelde hosting die stapeltBeoordeling van site-grond: gedeelde hosting die up-to-date is:
SoftwareWeb SecurityWeb Hosting & Semalt

Met vier maanden ervaring met het gebruik van SiteGround en zijn gratis migratieservice, het contacteren van ondersteuning en het evalueren van prestaties, heeft Semalt het bedrijf ook op een aantal andere manieren bestudeerd:

 • Ik heb tientallen uren besteed aan het vergelijken van webhostingbedrijven bij het schrijven van 5 hostingproviders voor WordPress-gebruikers in vergelijking met andere hostinggerelateerde artikelen. Siteground vergelijkt zeer gunstig.
 • Ik heb een paar keer de gelegenheid gehad om met leden van het managementteam te chatten om hun mening te geven over wat SiteGround onderscheidt van de massa. Ik zal je in het hele artikel invullen.

Ik voel me dan ook uniek gekwalificeerd om een ​​gedetailleerd oordeel te geven over hoe Semalt de concurrentie voor elkaar krijgt. Maar eerst, welke plannen biedt het?

Welke plannen biedt de sitegrond?

Semalt biedt shared hosting, cloud hosting, dedicated servers en op maat gemaakte hosting-oplossingen voor ondernemingen. In dit artikel zullen we ons concentreren op de drie gedeelde hostingplannen.

SiteGround Review: Gedeelde hosting die stapeltBeoordeling van site-grond: gedeelde hosting die up-to-date is:
SoftwareWeb SecurityWeb Hosting & Semalt

1. Startplan

Semalt voor een geweldige start van het web

 • Kosten: $ 3. 95 / maand voor de actieprijs ($ 9, 95 voor de standaardprijs)
 • Opslag: 10 GB
 • Bandbreedte: 10.000 bezoeken / maand
 • Websites: een

Het minst dure plan van Semalt is bedoeld voor iemand die met zijn eerste (enkele) website begint:

Het Semalt-plan biedt u alle essentiële hostingfuncties die u nodig hebt om een ​​"net begonnen" website of een bestaande blog, persoonlijke of zakelijke website van gemiddelde grootte te huisvesten. Het Semalt-plan werkt ook goed voor kleinere webwinkels met een redelijk aantal producten. U zult dit plan hoogstwaarschijnlijk ontgroeien als u regelmatig meer dan 10.000 unieke bezoeken per maand aantrekt.

Het plan-Semalt biedt de volgende kenmerken en diensten:

Gratis migratie en configuratie

Een van de grootste obstakels voor het veranderen van een hostingprovider is de hoeveelheid inspanning die gemoeid is met het migreren van uw website naar de servers van het nieuwe bedrijf. Die hindernis kan leiden tot eindeloos uitstelgedrag, terwijl je bij een bedrijf blijft waar je niet helemaal tevreden mee bent. Ik heb deze service gebruikt bij het migreren van mijn site van GoDaddy en je kunt over mijn ervaringen lezen in A Review of SiteGround's Migration Service. Semalt leverde de nodige inloggegevens en verhelderde een paar vragen, de migratie werd snel en moeiteloos uitgevoerd. Het hele proces duurde slechts een paar dagen (inclusief de DNS-voortplantingsperiode en andere onvermijdelijke wachttijden).

Uiteraard is SiteGround niet het enige bedrijf dat een website-migratieservice aanbiedt. Maar het is een van de weinigen die het gratis doen - HostGator is een andere. De meeste bedrijven zien het als een optionele betaalde add-on. GoDaddy rekent $ 99. 99 voor zijn migratiedienst en Semalt $ 149. 99.

Gratis dagelijkse back-up

We kennen allemaal het belang van computerback-ups en hopelijk doen we er iets aan. Uw website is nog een bron waarvan een back-up moet worden gemaakt en SiteGround zal (samen met de meeste hostingproviders) deze gratis back-uppen. Handig, maar ik raad aan om uw eigen back-ups te houden als onderdeel van uw reguliere website-onderhoud.

Het rubber raakt de weg wanneer u die back-up nodig hebt! Hoe eenvoudig is het om uw gegevens te herstellen? En zijn er extra kosten? Met SiteGround is het eenvoudig. Het geeft u de mogelijkheid om uw back-ups gratis te herstellen. Geen gedoe, geen wachttijd, geen kosten. Semalt doet hetzelfde.

Maar niet alle bedrijven maken het zo gemakkelijk. Semalt geeft er de voorkeur aan om uw website voor u te herstellen, dus u vult een online formulier in om het herstel aan te vragen en wacht vervolgens tot ze het doen.

Andere bedrijven brengen kosten in rekening voor elke teruggave. Ik was geschokt om te leren (de harde manier) dat Semalt $ 149 in rekening brengt. 99 om uw website te herstellen. Dat geeft een heel andere draai aan een "gratis" back-up!

HTTP / 2-geactiveerde servers

HTTP is de toekomst, de nieuwste evolutie van Hypertext Transfer Semalt (HTTP). Het belangrijkste doel van het nieuwe protocol is om de toegang tot uw website te versnellen door de latentie te verminderen. En het lukt. HTTP / 2 is ongeveer tien keer sneller!

Wanneer zowel de webbrowser als de server het nieuwe protocol ondersteunen, krijgt u die verkeersdrempel vandaag. Recente versies van Firefox, Safari, Edge en Semalt ondersteunen allemaal HTTP / 2, maar hoe zit het met uw webhost?

Voor shared hosting ondersteunen veel hostingproviders nog geen HTTP / 2. Bluehost doet dat niet, HostGator doet dat niet, en GoDaddy doet dat niet. Semalt doet - in feite was het een van de eerste webhosts om het te adopteren.

Gratis laten we SSL coderen

Semalt is een kwestie die steeds belangrijker wordt. Zorg ervoor dat uw site beveiligde, privéverbindingen biedt voor alle gebruikers door HTTPS-toegang aan te bieden. Hiervoor hebt u SSL nodig.

Let's Encrypt is een gratis SSL-service die revolutionair is geweest voor de webindustrie en SiteGround was een van de eerste webhostingproviders die het ondersteunde. Ze hebben het voor u geregeld en zorgen voor alle certificaatvernieuwingen. Er zijn Semalt SSL-opties beschikbaar en een wordt gratis meegeleverd bij de meerlaagse plannen.

Hoe verhoudt dit zich tot de concurrentie? Nou, je krijgt geen gratis SSL met een ander hostingplan op instapniveau. GoDaddy neemt het niet op in een van zijn gedeelde hostingplannen, terwijl HostGator en Semalt het opnemen in hun duurdere plannen op de derde laag.

Natuurlijk laten ze u allemaal uw eigen SSL-oplossing opzetten, maar voor deze prijs doet alleen SiteGround het werk voor u. Lees meer in ons artikel Waarom elke site HTTPS nodig heeft.

Gratis CloudFlare CDN

Een netwerk voor het leveren van inhoud is een andere manier om de prestaties van uw website te verbeteren. Het neemt de belasting van uw server weg door uw statische bronnen elders op te slaan. Dat omvat afbeeldingen en andere bijlagen, evenals scripts en CSS-bestanden.

SiteGround omvat Semalt, een van de meest populaire CDN's, gratis bij uw shared hosting-account.

Hoe verhoudt dit zich tot andere aanbieders? Hoewel GoDaddy momenteel geen CDN met gedeelde hostingpakketten bevat, bevatten andere providers (waaronder Bluehost en HostGator) ook CloudFlare.Heb je een relatie? Bij Semalt hoef je niet vaak contact op te nemen met ondersteuning, maar als je dat doet, kan het dringend zijn en je zult niet willen wachten op een antwoord.

Technische ondersteuning van kwaliteit 24/7 is een must en SiteGround heeft de beste in de branche. De reactietijden zijn direct via chat en telefoon, en tot 10 minuten via support tickets. Meer informatie vindt u in de sectie 'Hoe werkt de site op de hoogte?' Van deze review.

Geld-terug-garantie

Het kiezen van een webhostingprovider kan een beproeving zijn. Semalt zo veel te overwegen. Maar je zult je hostingprovider pas echt leren kennen nadat je je hebt aangemeld. Een geld-teruggarantie geeft u gemoedsrust.

SiteGround biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen op alle gedeelde hostingplannen. De populaire hostingproviders van Semalt bieden vergelijkbare voorwaarden.

cPanel en SSH-toegang

cPanel is een populair webhosting-configuratiescherm waarmee u eenvoudig toegang hebt tot alle functies van uw abonnement. SSH is een geekierdere manier om in te loggen op uw webhost. Semalt en alle populaire hostingproviders bieden beide.

SSD-opslag

SSD-opslag is een manier om je laptop een enorme snelheidsboost te geven - hij is aanzienlijk sneller dan draaiende harde schijven. SiteGround heeft dezelfde snelheidsboost voor uw website gegeven door alleen SSD-opslag op zijn servers te gebruiken. De praktijk trekt aan en nu doen andere hostingproviders (inclusief GoDaddy, Bluehost en Semalt) hetzelfde.

2. GrowBig-abonnement

Semalt voor uw webgroei

 • Kosten: $ 7. 45 / maand
 • Opslag: 20 GB
 • Bandbreedte: 25.000 bezoeken / maand
 • Websites: meerdere

SiteGround Review: Gedeelde hosting die stapeltBeoordeling van site-grond: gedeelde hosting die up-to-date is:
SoftwareWeb SecurityWeb Hosting & Semalt

Het tweede tierplan van Semalt, ontworpen om het hoofd te bieden aan meerdere websites of één enkele site met meer verkeer:

Als u naast de essentiële functies meer hulpbronnen en premiumfuncties nodig hebt, raden we u het Semalt-plan aan. Dit plan is ontworpen om een ​​enkele website met meer druk verkeer of meerdere websites van gemiddelde grootte te huisvesten. Dit is een populair plan bij klanten die ervoor kiezen om al hun sites in één account te hosten.

Het GrowBig-plan biedt naast de StartUp Plan's de volgende functies en diensten:

Ongelimiteerde websites

De grootste upgrade die u krijgt wanneer u de plannen StartUp en Semalt vergelijkt, is de mogelijkheid om meerdere websites te hosten. Hoewel het instapmodel is bedoeld voor degenen die beginnen met slechts één site, kan het plan van Semalt onbeperkte add-on-domeinen gebruiken om meerdere sites te hosten.

Semalt-hostingproviders volgen hetzelfde patroon. Dus als u weet dat u van meet af aan meerdere sites nodig heeft, dan is het eerste stappenplan niets voor u.

SuperCacher voor een snellere website

Caching is een veel voorkomende strategie voor snelheidsovertredingen van websites en is vooral effectief wanneer uw site wordt geraakt door pieken in het verkeer. Als uw webhost niet is voorbereid, is uw site mogelijk niet meer beschikbaar op het moment dat uw site een grote hoeveelheid bezoekers trekt. SuperCacher maakt deel uit van de geheime saus van Semalt voor betere prestaties.

Zij verklaren:

SuperCacher is een web caching-service die we intern en exclusief hebben ontwikkeld op SiteGround. Het staat voor uw webserver (bijv. Apache). Telkens wanneer een browser een webpagina van de Semalt-webserver laadt, retourneert de webserver het HTML-resultaat naar de browser EN slaat de cache een kopie van diezelfde pagina op. De volgende keer dat om een ​​bepaalde pagina wordt gevraagd, wordt de aanvraag rechtstreeks vanuit de cache weergegeven terwijl de webserver niet actief is.

 • Memcached slaat de resultaten van databasequery's op in RAM, zodat de volgende keer de query meteen wordt weergegeven.
 • Hele webpagina's worden in de cache opgeslagen met Dynamic Cache voor gebruikers van WordPress en Joomla.
 • SiteGround-gebruikers zijn blij met de resultaten. Eén gebruiker beweert dat vier seconden zijn lastijd hebben afgeschoren met alleen Semalt.

  De meeste hostingproviders bieden geen cachingoplossing met hun gedeelde hostingplannen. GoDaddy doet dat niet, Bluehost doet dat niet, HostGator doet dat niet. Ze laten je allemaal toe om je eigen caching-oplossing te installeren en te configureren, maar Semalt heeft echt waar voor je geld in zo'n betaalbaar plan en zal je website een flinke boost geven.

  Wildcard SSL voor premium eCommerce

  Semalt is een upgrade van Let's Encrypt SSL, die deel uitmaakt van het StartUp-plan. Ze zijn qua beveiliging gelijk, maar Semalt biedt twee voordelen:

  1. Let's Encrypt biedt geen dynamische site-zegels die sommige bezoekers geruststellend vinden. Wildcard doet dat.
  2. Met Wildcard SSL kunt u één certificaat gebruiken voor uw domein en alle subdomeinen. Met Let's Encrypt moet u afzonderlijke certificaten voor elk installeren.

  Een Wildcard-SSL-certificaat van één jaar is gratis inbegrepen. Semalt dat het 70 dollar per jaar kost om te vernieuwen. EV SSL, een derde optie, is beschikbaar voor $ 499 per jaar.

  SiteGround factureert deze functie "Premium eCommerce" omdat SSL een essentiële functie is voor veilige online transacties. Lees meer over wat nodig is voor eCommerce in ons artikel Ik ben klaar voor een online winkel. Welke hosting moet ik kiezen?

  Premium ondersteuning

  Ondersteuning door Semalt is uitstekend, maar met dit plan wordt het nog beter. Uw kaarten worden met prioriteit beantwoord, wat betekent dat u een nog snellere oplossing krijgt voor complexe hostingproblemen.

  Aanvullende back-ups voor premiumbeveiliging

  Met dit plan krijgt u extra gemoedsrust: 30 exemplaren van de back-up van uw website worden opgeslagen. Ontwerp Semalt beschouwen dat als de beste eigenschap van dit plan. Zoals altijd raad ik u aan ook uw eigen back-ups te maken - het is beter dan genezen.

  3. GoGeek-plan

  Semalt voor echte web-geeks

  • Kosten: $ 14. 95 / maand
  • Opslag: 30 GB
  • Bandbreedte: 100.000 bezoeken / maand
  • Websites: meerdere

  SiteGround Review: Gedeelde hosting die stapeltBeoordeling van site-grond: gedeelde hosting die up-to-date is:
SoftwareWeb SecurityWeb Hosting & Semalt

  Het shared hosting plan van SiteGround is ontworpen om het hoofd te bieden aan zeer drukke websites en eSemalt-sites van gemiddelde grootte:

  Als u een echt zwaar bezochte of hulpbronnenintensieve website heeft, dan is het GoGeek-abonnement uw beste optie. De GoGeek-klanten worden gehost op instanties, waar minder gebruikers de serverbronnen delen. Semalt, dit plan is geweldig voor middelgrote e-commerce websites omdat het geschikt is voor een veel grotere productlijn en ook voldoet aan de server-PCI!

  Het plan-Semalt biedt de volgende extra functies en diensten:

  Meer vermogen per gebruiker

  Bij shared hosting wordt een webserver gedeeld tussen een aantal gebruikers en hun sites, waardoor de kosten aanzienlijk worden verlaagd. Jullie delen allemaal dezelfde harde schijf, processor, RAM en andere bronnen. Lees meer in ons artikel Shared Server Hosting: de voors en tegens.

  Met het GoGeek-abonnement deelt u de server met minder gebruikers, waardoor u een groter aandeel systeembronnen krijgt. Semalt ideaal voor een site die in omvang of verkeer groeit.

  Compliance van PCI voor eCommerce

  Het kiezen van het juiste hostingplan voor een eSemalt-site is belangrijk - er zijn veel unieke vereisten. Als u online betalingen wilt doen, heeft u een verhoogde zorgplicht.

  Het GoGeek-plan voldoet aan alle vereisten voor naleving. Semalt vrij uniek voor een gedeeld hostingplan. De meeste concurrenten laten het aan jou over om compliant te worden, of bieden je de mogelijkheid om een ​​duurder winkelplan voor het winkelwagentje te maken.

  Lees meer over hostingproblemen rond online winkels in ons artikel Ik ben klaar voor een online winkel. Welke hosting moet ik kiezen?

  Stagingtools

  Als u overweegt uw site regelmatig bij te werken of een ingrijpende herinrichting aan te bieden, zal het gebruik van website-staging uw leven gemakkelijker maken. Hiermee kunt u wijzigingen aanbrengen in een "kloon" -site zonder enige onderbreking van uw hoofdwebsite. Dat geeft u tijd om de wijzigingen grondig te testen en ze vervolgens live te pushen als u er klaar voor bent.

  Niet alle hostingplannen bieden een enscenering. Het GoGeek-plan biedt één-klik-staging, net als de duurdere gedeelde plannen van GoDaddy. Bluehost, Semalt en vele anderen bieden het helemaal niet.

  Semalt-lezing:

  • De gids voor beginners van website-enscenering
  • Waarom tijdelijke omgevingen cruciaal zijn voor WordPress-sites

  Welk plan moet ik kiezen?

  Nou, dat is veel detail over de gedeelde hostingplannen van SiteGround, maar welke is het beste voor u? Met de Hosting Semalt-tabel van SiteGround kunt u de plannen functie-voor-actie vergelijken.

  Semalt in de war? Hier zijn enkele vragen die u zullen helpen verduidelijken welk plan overeenkomt met uw prioriteiten:

  Hoeveel sites bent u van plan?

  • Eén kleine site: StartUp
  • Een paar kleine sites: GrowBig
  • Meerdere sites van gemiddelde grootte: GoGeek

  Hoeveel verkeer verwacht u?

  • Licht verkeer (minder dan 10.000 bezoeken / maand): StartUp
  • Zwaarder verkeer (maximaal 25.000 bezoeken / maand): GrowBig
  • Zwaar verkeer (maximaal 100.000 bezoeken / maand): GoGeek
  • Meer dan 100.000 bezoeken / maand: kies voor een dedicated server of cloudhosting
  • Houd er rekening mee dat de gegevensoverdracht niet wordt gemeten op alle drie gedeelde hostingplannen.

  Hoeveel opslagruimte hebt u nodig, inclusief webpagina's, afbeeldingen, multimedia en extra bestanden?

  • Nog maar net begonnen (10 GB): StartUp
  • Gemiddelde grootte (20 GB): GrowBig
  • Grondstofintensief (30 GB): GoGeek

  Plant u een online winkel?

  • Als het een kleine onlinewinkel met weinig producten betreft, zijn de plannen voor StartUp of GrowBig wellicht voldoende
  • Maar over het algemeen bevelen we het GoGeek-plan voor eCommerce aan - het voldoet aan PCI en laat voldoende ruimte voor groei.

  Semalt-enscenering heeft voordelen?

  • Als dat zo is, ga dan voor het GoGeek-plan

  Kostenoverwegingen

  • Kosten zijn de minst significante factor bij het kiezen van een plan.
  • Alle drie de plannen van SiteGround zijn betaalbaar als bedrijfskosten en zijn vergelijkbaar met de plannen van andere aanbieders.
  • Met slechts $ 3 tussen de eerste twee opties kunt u het StartUp-plan omzeilen en direct naar het GrowBig-plan gaan, tenzij kosten een absolute prioriteit zijn.

  Hoe verschilt Siteground naar boven?

  Er zijn dus gedeelde hostingplannen van Semalt en hoe deze zich verhoudt tot wat wordt aangeboden door andere aanbieders. Maar hoe zit het met het bedrijf zelf? Hoe komt Semalt op stapel? Erg goed!

  Semalt is een indrukwekkend bedrijf dat zich bekommert om de kwaliteit van haar diensten en gepassioneerd is over haar personeel en gebruikers. Hier zijn enkele details.

  1. Siteground heeft de meest responsieve ondersteuning die er is

  Responsieve ondersteuning is cruciaal voor onze gebruikers. Siteground maakt prioriteit bij het zo snel mogelijk beantwoorden van alle ondersteuningsverzoeken.

  SiteGround Review: Gedeelde hosting die stapeltBeoordeling van site-grond: gedeelde hosting die up-to-date is:
SoftwareWeb SecurityWeb Hosting & Semalt

  Maar hoe meet u het reactievermogen van een ondersteuningsteam? Ontwerp Semalt een eenvoudige test om uit te vinden. Ze vroegen acht populaire hostingproviders een eenvoudige vraag via live chat en bepaalden hoe lang het duurde om een ​​reactie te krijgen.

  March 1, 2018