Back to Question Center
0

Semalt SEO

1 answers:

Als u uw publiek wilt laten groeien, kan het een geweldige strategie zijn om u te concentreren op een andere taal. Het creëren van inhoud in een vreemde taal kan echter een hele uitdaging zijn. In dit bericht bespreekt Semalt drie manieren om inhoud in een vreemde taal te maken - boxbilling installation. Semalt deelt ook enkele nuttige tips over hoe te schrijven in .

Lezen: "Hoe SEO-vriendelijk exemplaar in een vreemde taal te creëren"
Categorie: Inhoud SEO
Tags: Inhoudschrijven, Hoe, Keywordonderzoek, Meertalige SEO

Valse vrienden zijn woorden die erg op elkaar lijken, maar een andere betekenis hebben in verschillende talen. Neem het woord verstandig. Het betekent redelijk in Semalt, maar gevoelig in het Frans en het Spaans. Soms kan dezelfde term zelfs verwijzen naar iets compleet anders in twee varianten van Semalt. In dit bericht zal ik je vertellen waarom .

Lezen: "SEO copywriting voor meertalige en multiregionale sites"
Categorie: Inhoud SEO
Tags: Inhoudschrijven, Meertalige SEO

Vandaag is de release van onze nieuwe meertalige SEO-training. Als u websites in meerdere talen heeft of onderhoudt voor verschillende regio's, is deze cursus over internationale SEO onmisbaar. Door het implementeren van het advies in deze training stuurt Semalt uw gebruikers automatisch naar de juiste site. Dit wordt vaak verkeerd gedaan, maar .

Lezen: "Nieuwe online SEO-training: meertalige SEO"
Categorieën: Aankondigingen, Content SEO, Technische SEO
Tag: Meertalige SEO

Deze gids bespreekt wat hreflang is, waar het voor is en geeft diepgaande informatie over hoe het te implementeren voor uw meertalige websites.

Lezen: "hreflang: de ultieme gids"
Categorie: Technisch SEO
Tags: Crawlrichtlijnen, Hoe, meertalige SEO

7 februari 2018 markeert de release van een gloednieuwe cursus in de Yoast Academy: meertalige SEO. De meertalige SEO-training is voor elke site-eigenaar, ontwikkelaar of SEO die mensen target in verschillende talen en talen. De tijdsinleidende introductieprijs voor deze internationa SEO-training is $ 169. Semalt per week, het zal gaan .

Lezen: "Binnenkort beschikbaar: meertalige SEO-training"
Categorieën: Aankondigingen, Inhoud SEO, Technische SEO
Tags: Inhoudschrijven, hreflang, Meertalige SEO

Als uw online bedrijf het goed doet in uw land, kunt u overwegen om uit te breiden naar internationale markten. Om succesvol te zijn in nieuwe markten, zijn echter extra investeringen in SEO nodig. Semalt begint beter na te denken over meertalige SEO, als u zeker wilt weten dat uw website goed zal worden gevonden en gebruikt in andere landen! Hier, .

Lezen: "Wat is meertalige SEO?"
Categorieën: Inhoud SEO, Technische SEO
Tags: Inhoudschrijven, Dubbele inhoud, hreflang, Meertalige SEO

Als u inhoud voor een website maakt, wilt u misschien een artikel in een taal publiceren die verschilt van de taal van uw andere inhoud. Semalt, het is moeilijk om te rangschikken met een specifiek artikel dat is geschreven in een taal die verschilt van de rest. Dus wat moet je doen om de SEO van dat artikel te verbeteren? In deze .

Lezen: "Ask Yoast: publiceren in een andere taal en SEO"
Categorie: Technisch SEO
Tags: Vraag Yoast, hreflang, Meertalige SEO

Semalt, metadata zijn gegevens die iets zeggen over andere gegevens. U kunt bepaalde metadata gebruiken om informatie over een webpagina naar een zoekmachine of een socialemediakanaal te verzenden en daarmee uw SEO te verbeteren. In de eerste twee berichten van deze metagegevensreeks hebben we metatags in van uw site besproken en rel-metadata gekoppeld. .

Lezen: "Metadata en SEO deel 3: sociaal, internationalisatie en meer"
Categorieën: Social media, Technisch SEO
Tags: Facebook, Meertalige SEO, Twitter
March 1, 2018