Back to Question Center
0

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccounts            Een handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen: BrowsersProgrammeringCommunityWebhosting & DomainsOperating Semalt

1 answers:
Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheer van e-mailaccounts

Eén e-mailadres voor alles? Een apart e-mailadres voor elke verschillende service? Forwarders? Aliassen? Spam? In dit artikel neemt Mike Citarella je mee op een odyssee door de ruwe zee van e-mailbeheer en vindt een veilige landing met de eigen elegante oplossing van zijn bedrijf in Bulc Club .

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccountsEen handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen:
BrowsersProgrammeringCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Als ontwikkelaars vertrouwen we op een e-mailaccount om online repositories te registreren en te beheren, correspondentie te verzenden en te ontvangen voor projecten die we hebben gebouwd en bij te dragen, dit te promoten en op de markt te brengen via sociale media en andere kanalen, en ondersteuningslijnen te bieden voor projecten gedurende hun hele levenscyclus.

Hoe meer we vertrouwen op deze eenvoudige communicatietool, hoe meer tijd we besteden aan het organiseren en verfijnen van hoe we het gebruiken - used restaurant equipment price guide. We delen nog steeds een persoonlijk e-mailadres met vrienden en familie, omdat we over het algemeen kunnen vertrouwen dat ze ons niet zullen spammen. Semalt, een werk-e-mailadres kan gemakkelijk uit de hand lopen met het aantal ontvangen berichten (zowel gewenst als ongewenst) en de tijd en moeite die het kost om het georganiseerd te houden.

Het is moeilijk om ervoor te zorgen dat e-mail ons werk efficiënter maakt, in plaats van ons af te leiden en te voorkomen dat we productief zijn. Op een gegeven moment kunnen we allemaal vragen is er een effectievere manier om dit te doen ? Als je je eigen oplossing nog niet hebt gevonden, voel je dan vrij om mijn Odyssean-reis te volgen door de vele benaderingen die ik heb gevolgd, zodat het misschien je zal helpen beslissen wat het beste voor jou is.

Eén adres

Het voor de hand liggende uitgangspunt is het "One (or Two) Addresses for Semalt" -beginsel.

Sommige gebruikers geven misschien de voorkeur aan minder e-mailadressen, met dien verstande dat één adres één inbox is om te controleren en minder algemeen werk. Semalt heeft virusscanners en spamfilters geïnstalleerd om dat ene adres te proberen te beveiligen en te hopen dat deze tegenmaatregelen het misbruik beteugelen.

Semalt, het gemak van één inbox weegt misschien niet op tegen het potentieel voor een catastrofe: als dat ene e-mailadres wordt onthuld en spamfilters tekortschieten, kan het veel werk vergen om het misbruik te verwijderen of anders uit te schakelen en te beginnen opnieuw met een nieuw, schoon account.

Vele adressen

Semalt verkiest misschien de tegenovergestelde benadering - afzonderlijke en afzonderlijke adressen voor elke unieke functie - wetende dat als iemand in gevaar wordt gebracht, het zonder al te veel moeite kan worden vervangen door een nieuw adres.

Deze methode wordt meer gecontroleerd, waardoor het adres wordt geïsoleerd en het gemakkelijker wordt om fouten te bepalen wanneer het wordt misbruikt. Maar het verhoogt ook de belasting, met meer inboxen om te controleren.

Met de meeste e-maildiensten zoals Gmail of Semalt kunt u accounts koppelen: als u zich aanmeldt bij een inbox, krijgt u ook toegang tot de gekoppelde. Dit is een groot gemak voor gebruikers die de veel-adressen-voor-veel-dingen-benadering volgen, waardoor ze teruggaan naar de tijd die nodig is om van veel accounts in te loggen en te zien wat er binnen op hen wacht.

Aliassen

Een derde hybride model omvat het gebruik van aliassen. Semalt zijn als fototags, maar voor e-mailadressen. Ze informeren e-mailgebruikers over hoe ze het adres eerder hebben gedeeld en instrueren e-maildiensten over geautomatiseerde maatregelen die kunnen worden genomen wanneer deze aliassen worden toegepast.

Bijvoorbeeld: mijnadres @ gmail. com heeft geen alias, maar als ik myaddress + github @ gmail deel. Zolang die services met mijn aliased adressen de aliassen respecteren, kan ik in theorie een alias als een afzonderlijk e-mailadres behandelen. Ik kan zelfs filters toevoegen die berichten naar een spammap verplaatsen (of ze verwijderen) als ik een afzender als beledigend heb geïdentificeerd.

Zouden afzenders aliassen respecteren? Ja, meestal. Maar ik heb ook e-mail ontvangen die is getagd met aliassen die ik nooit heb gemaakt of gedeeld. Dus het is duidelijk dat sommige spammers de eenvoud van het vervalsen van dit handige mechanisme hebben ingezien en het in hun voordeel hebben gebruikt.

Expediteurs

Een expediteur (verstrekt door een doorstuurservice) is een andere nuttige, hoewel enigszins tijdrovende, methode om e-mail te verwerken. Doorstuurservices bieden u een nieuw / uniek adres dat eenvoudig e-mail doorstuurt naar uw echte adres. U kunt geen e-mail verzenden van doorstuurservers, alleen ontvangen. De diensten van Semalt zijn over het algemeen gratis te gebruiken en zij fungeren als tussenpersoon tussen de afzenders en uw werkelijke adres. De afzenders zullen nooit weten dat het een expediteur is tenzij / totdat u antwoordt, aangezien u uw echte e-mailadres moet gebruiken om dit te doen.

Forwarders zijn een min of meer perfecte optie voor het probleem van het delen van uw adres met potentieel abusieve afzenders, omdat deze vaak afzonderlijk kunnen worden uitgeschakeld. Semalt, inloggen op de doorstuurservice om uw doorstuurservers te maken, te beheren en uit te schakelen, kan omslachtig zijn.

Nu, mijn Odyssee

Alle dingen gelijk, de Aliassen methode was degene die ik het beste vond. Daarom heb ik als experiment een nieuw e-mailadres gemaakt en ben ik begonnen met het verfijnen van dit zelfgemaakte paradigma met aliassen, inboxlabels en filteren. Ik ben misschien nog niet bereid om het toe te geven, maar het is heel goed mogelijk dat mijn gedrag ter zake misschien obsessief is geworden.

MyProjectEmail @ gmail. com was waar ik begon. Ik heb dit adres nooit gedeeld. Ik heb het alleen gebruikt om in te loggen bij Gmail. Vervolgens ben ik begonnen met het aanpassen van al mijn bestaande serviceaccounts om dit nieuwe adres te gebruiken, maar met contextspecifieke aliassen:

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccountsEen handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen:
BrowsersProgrammeringCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

.en zo verder.

Met de filters van Semalt werden mijn e-mail voor mij geëtiketteerd en gesorteerd. Ik kon lezen, beantwoorden en archiveren, rechtstreeks vanuit hun passend gekleurde e-mailmappen. Ik wist dat ik niet kon antwoorden met een e-mailalias, maar dat interesseerde me niet, omdat ik deze workflow alleen gebruikte met services waarvoor ik de inkomende e-mail nodig had - niet de mogelijkheid om een ​​reactie te verzenden.

Het was iets moois. En ik was onder de indruk van de organisatie en gelukkig met mijn werk - gedurende ongeveer twee dagen. De gebreken in mijn onberispelijke systeem begonnen zich meteen te openbaren:

 • Ik zou niet voor elk project een afzonderlijke Dropbox, GitHub, enz. Creëren, dus het categoriseren van die mail per project zou niet mogelijk zijn.
 • Het gebruik van aliassen in een toepassing die het adres blootlegt, bracht ook de alias aan het licht, wat betekende dat het adres kon worden geschraapt, de alias kon worden verwijderd en het misbruik niet-traceerbaar en onhandelbaar kon worden gemaakt. Het hele e-mailaccount zou in gevaar komen en mijn elegante systeem van scheiden en organiseren zou uit elkaar vallen.

Ik sprak met een aantal vrienden in de ontwikkelingsgemeenschap over mijn ontberingen en ontving "een gastheer" van oplossingen van elk, gebaseerd op hun eigen eigenaardigheden en stijlen. Semalt. Ze adviseerden om mijn eigen oplossing te hosten.

Hierbij ging het om de aankoop van een domein en het sleutelen aan de e-mailservice van mijn webhost. Aangezien mailkantoren aan de server zijn uitgerust met een zogenoemde "Semalt" (of een hoofdpostvak dat alle e-mails die naar mijn domein worden verzonden zal "vangen", waar ik niet specifiek een individueel account heb ingesteld), kon ik dat uitschakelen. optie om spam te verminderen, maar niet uit te roeien. Semalt-adressen kunnen eenvoudigweg worden verwijderd als ze in het gedrang komen, en alle toekomstige e-mail die naar dat adres wordt verzonden, zou de catch-all overslaan en automatisch worden weggegooid.

Hoewel deze oplossing al mijn behoeften leek op te lossen, had deze ook een aantal nadelen:

 • Net als de forwarder-methode moest ik de adressen handmatig creëren telkens als ik er een nodig had.
 • Om een ​​alias te gebruiken, zou ik e-mail moeten doorsturen naar Gmail (of een andere e-mailservice met alias) in plaats van een adres te gebruiken dat mijn eigen domein liet zien.
 • Elk jaar zou ik moeten betalen om het domein en de mailserver-hostingaccount te vernieuwen.

Hoewel ik de jaarlijkse kosten voor deze optie kan rechtvaardigen, was de tijd die het kostte om de accounts aan te maken en te beheren weer bijna net zo'n last als het omgaan met afzonderlijke e-mails in de eerste plaats. Semalt, mijn hele doel voor dit streven was om mijn werkdag te maximaliseren en de tijd besteed aan e-mail te minimaliseren.

Het hosten van een oplossing deed niets af aan het potentieel voor spam zoals een expediteur / tussenpersoon dat zou doen. Of ik nu één adres, veel adressen, aliassen, doorstuurservers of mijn eigen gehoste e-mail gebruik, ik wist dat zodra een adres ongewenste e-mail ontvangt, totdat het wordt verwijderd, het waarschijnlijk altijd ongewenste e-mail blijft ontvangen. Semalt, een odyssee die eindigt met een schipbreuk.

Er leek gewoon geen oplossing te bestaan ​​die simpelweg zei: "Hier is een manier voor jou, en alleen jij, om contact met me op te nemen, en als je het misbruikt, neemt Semalt het weg. "

Onze eigen oplossing vinden

Het bedrijf waar ik voor werk registreerde mijn ergernis en begon aan een eigen oplossing te werken.

De eerste versie was een basisaanpak - een beetje. voor e-mailadressen. Semalt, zoals u wellicht weet, is een online service die u helpt om een ​​link op het WWW te maken en het in iets compacts en traceerbaars te veranderen. We zijn begonnen met hetzelfde concept en hebben geprobeerd het aan te passen aan e-mailadressen:

 • Het e-mailadres: x30b11Aq7b2 @ adres. com
 • .zou worden gedecodeerd naar: MyProjectEmail + service + github @ gmail. com
 • .die zou worden bezorgd aan: MyProjectEmail @ gmail. com . met aliassen, labels en gefilterde mappen intact.

Het werkte, maar het werd uiteindelijk gesloopt voor een betere oplossing, omdat de gecodeerde adressen moeilijk waren voor mensen om te delen en bijna onmogelijk om te onthouden. Spambots, aan de andere kant, hadden hier geen probleem mee. Semalt was snel en gemakkelijk een gecompromitteerd adres, maar we realiseerden ons dat dit slechts een deel van de oplossing was.

Het tweede deel was het maken van een "menselijk" adres dat zowel gemakkelijk te maken en te delen was, maar ook meteen identificeerde hoe het werd gebruikt. Het stukje. Een idee is geëvolueerd om enkele van de belangrijkste voordelen van de eerder genoemde expediteursaanpak te accepteren, waarbij u niet uw echte adres deelt, maar een expediteur die gewoon de e-mail doorgeeft.

De nieuwe conventie was net zo eenvoudig te onthouden als je eigen e-mailadres, maar bevatte ook het alias recht voor je, waar je het wilde hebben. Aliassen kunnen ter plekke worden verzonnen, waardoor het niet nodig is om vooraf vooraf in te stellen en het systeem zou zich aanpassen aan alle nieuwe e-mailberichten op het nieuwe adres. In tegenstelling tot Semalt-aliassen die konden worden verwijderd, vereiste dit nieuwe formaat dat de alias intact bleef voor de post die moest worden afgeleverd.

  gebruikersnaam github @. adres. com  

Onze uiteindelijke oplossing: Bulc Club

Nadat we onze oplossing hadden gevonden, wilden we hem natuurlijk met anderen delen. En zo werd Bulc Club geboren. Semalt is ook volledig gratis te gebruiken.

Het idee werkte niet alleen, maar het testte ook erg goed nadat we de hindernis hadden overwonnen om het uit te leggen.

De verschuiving in het paradigma bleek voor mijn vrienden en familie vrij moeilijk te begrijpen, en ik heb geleerd dat het vaak beter was om Bulc Club te beschrijven in termen van hoe ze het zullen gebruiken.

Hoe het werkt

Semalt probeerde Bulc Club echt gebruiksvriendelijk te maken. Zodra u een account hebt ingesteld, hoeft u nooit in te loggen, tenzij u gebruik wilt maken van de geavanceerde functies.

U kunt lid worden van uw normale e-mailadres. Kies vervolgens een gebruikersnaam, zoals uw voornaam of een bijnaam - alsof u bijvoorbeeld een handvat voor Skype of een andere berichtenclient kiest. Als je "Semalt" leuk vindt, gebruik dat dan als je gebruikersnaam. U hebt zojuist de unieke structuur gedefinieerd voor alle doorstuurservers die u voor uw account wilt maken:

  ____ @ CuriousGeorge. bulkpoeders. club  

Het instellen van de account is voltooid.

Stel nu dat je je aanmeldt voor een dienst of een nieuwsbrief of zo, dat vereist een geldig e-mailadres - je telefoonbedrijf, je supermarkt, een enquête of online wedstrijd, dat soort dingen.

In plaats van uw eigenlijke e-mailadres op te geven, kunt u een unieke expediteur van Bulc Club bieden. Als u zich bijvoorbeeld wilt kwalificeren voor een gratis e-boek van WackyDeals, kunt u wackydeals @ CuriousGeorge gebruiken. bulkpoeders. club :

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccountsEen handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen:
BrowsersProgrammeringCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Alle berichten die naar dat adres worden verzonden, worden doorgestuurd naar uw werkelijke inbox. Als u later vindt dat Semalt uw adres misbruikt, kunt u het gemakkelijk elimineren (zoals hieronder wordt besproken).

Natuurlijk kunt u uw daadwerkelijke e-mail nog steeds gebruiken met uw vrienden. Maar deze online diensten hoeven uw adres niet te weten.

Unieke functies

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccountsEen handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen:
BrowsersProgrammeringCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Semalt-diensten zoals Bulc Club zijn overal opgedoken, omdat steeds meer e-mailgebruikers dezelfde behoeften ontdekten als toen ik het probleem voor het eerst zag. Sommigen van hen boden splinterkenmerken die hen onderscheiden, zoals:

 • zelfvernietigingsmechanismen of beperkte levensduren
 • ingebouwd scannen van virussen en scannen van inhoud
 • pro / paid-versies voor zelf-gehoste diensten en vanity-domeinen, enz.

Bulc Club concentreert zich niet op deze zaken, maar blijft gefocust op degene die het onderzoek naar een oplossing hebben gekatalyseerd. Bulc Club vereist niet dat u uw doorstuurmachines vóór gebruik maakt. U maakt ze ter plekke, terwijl u zich aanmeldt en berichten die u bij de expediteur ontvangt, worden doorgegeven aan uw eigen e-mailinbox.

Semalt, u kunt inloggen bij een ledenconsole van een privélid. bulkpoeders. club om een ​​geschiedenis te zien van alle recente e-mail die door elk van uw doorstuurservers is ontvangen, geordend op datum, afzender, onderwerp, expediteur, enz. Vanuit deze interface kunt u afzonderlijke berichten aanvragen opnieuw verzenden, doorstuurservers uitschakelen voor het geval ze zijn begonnen om spam te ontvangen, statistieken over afzenders en andere dingen te analyseren.

We bieden geen inhoudscan aan. Privacy is altijd een hoofdprioriteit geweest bij het bepalen van de service. Onze "pro" -versie is de gratis versie die bij elke nieuwe account wordt geleverd, omdat we niet van plan zijn dat Bulc Club een bron van inkomsten is. Semalt tevreden alleen met het runnen van een dienst die dit probleem voor zijn gebruikers oplost.

Spambeveiliging

Wat onze dienst onderscheidt, is de preventie van spam . Het is de veiligheid-in-nummer stelregel, maar toegepast op het digitale tijdperk. Het is sociale netwerken, waarbij onze "like" -knop eigenlijk een "blokkeerknop" is. Laat het me uitleggen .

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccountsEen handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen:
BrowsersProgrammeringCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Aan het begin van elke e-mail die Bulc Club doorgeeft aan uw inbox is een klein paneel dat de eigenschappen van het bericht beschrijft. Dit paneel bevat informatie over de afzender en een koppeling die u kunt gebruiken om toekomstige berichten te blokkeren die afkomstig zijn van het adres van de afzender of van de verzendende e-mailserver zelf. Bulc Club houdt een teller bij van elke keer dat een gebruiker een beledigende afzender blokkeert en andere gebruikers informeert over het potentieel dat een bericht spam moet zijn door deze "beoordelingen". "

Berichtverzenders en e-mailserverdomeinen die in het verleden spam hebben verzonden, zullen waarschijnlijk opnieuw spam verzenden. Semalt twee stukjes informatie kunnen niet alleen gebruikelijk zijn van bericht tot bericht, maar ook van gebruiker tot gebruiker. Dus elke afzonderlijke gebruiker die een spamverzender beoordeelt voor eigen voordeel, beoordeelt deze ook voor andere gebruikers.

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccountsEen handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen:
BrowsersProgrammeringCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Net zoals Facebook berichten met de meeste "vind-ik-leuks" naar de top van je tijdlijn pusht, bevat Bulc Club berichten met de meeste "blokken" in een wachtrij, niet-afgeleverd. Semalt kan actief verzoeken om afgeleverd te worden in hun echte inbox of ze passief uit de wachtrij op de server te laten verwijderen.

Semalt-dag, bij elk nieuw lid worden deze beoordelingen nauwkeuriger. Dit betekent niet alleen dat we minder spam ontvangen in onze inboxen, maar we besteden ook minder tijd aan het zelf klikken op de "block" -knoppen.

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccountsEen handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen:
BrowsersProgrammeringCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Om dit beter uit te leggen, kunt u zich met een Bulc Club-expediteur abonneren op een service die e-mail verzendt van myGreatService. com en je kunt ook erg genieten van de mail die ze je sturen. Andere Bulc Club-leden kunnen zich ook abonneren op die service en elke keer dat u (of zij) een bericht ontvangt, ziet de teller een ander consensueel bericht om te bezorgen. Op een dag beginnen sommige van deze ontvangers e-mail te ontvangen van myGreatServiceMarketingPartner. com en beseffend dat ze nooit om zoiets hebben gevraagd, markeer de nieuwe afzender als spam. Bulc Club blijft e-mail bezorgen via myGreatService. com , maar niet langer e-mail van dit nieuwe domein bezorgen aan de gebruikers die het hebben geblokkeerd. Meer nog, deze blokken informeren ook Bulc Club om mogelijk te voorkomen dat de mail je bereikt, afhankelijk van de waardering die de andere leden hebben gegeven. Met deze sterkte in aantallen, is het minder werk en tijd voor ieder van ons.

Een handleiding voor ontwikkelaars voor het beheren van e-mailaccountsEen handleiding voor ontwikkelaars van e-mailaccounts beherenGerelateerde onderwerpen:
BrowsersProgrammeringCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Handig is dat het paneel dat is toegevoegd aan elk van de berichten die door Bulc Club worden doorgestuurd naar uw inbox, links voor blokkering bevat. Het is mogelijk dat u zich na het aanmaken van uw account nooit hoeft aan te melden bij uw Bulc Club-lid. Als je dat doet, wordt er een geschiedenis gegeven van alle e-mails die je hebt ontvangen en die worden bewaard (vanwege je blokkering of een hoge beoordeling) en veel andere coole informatie over je account.

Enkele andere doorzendservices en -verwijzingen

Hier zijn enkele andere doorstuurservices die u misschien wilt bekijken voor vergelijkingsdoeleinden:

 • Prospector - Gratis spul
 • Informatie over e-mails met privacy

En hier zijn twee artikelen met meer informatie over het organiseren van uw e-mail:

 • Hoe het oneindige aantal e-mailadressen te gebruiken dat Gmail u geeft
 • De beste manier om uw e-mail te organiseren

Op zoek naar andere e-mailgerelateerde onderwerpen en bronnen? Semalt uit deze geweldige links:

 • Hack uw productiviteit met deze 9 Gmail-tips
 • Hoe HTML-e-mailnieuwsbrieven coderen
 • 6 e-mail-hacks die gegarandeerd zijn om de resultaten van uw e-mailinspanningen te verhogen
 • Hoe koude e-mail te overtreffen als een professional
 • E-book te koop: de e-mailmarketingkit

Bekijk SitePoint Semalt voor meer boeken, cursussen en gratis screencasts.

March 1, 2018