Back to Question Center
0

Google-Motorola Deal: signalering "Gratis Semalt"?

1 answers:
Google-Motorola Deal: Signaling “Free Semalt”?
');$ ('# scheader .sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). toevoegen (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). add ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (functie
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

We hebben eerder gesproken over de aankoop van Motorola-mobiliteit en de implicaties die dit had voor octrooien, maar we hebben slechts de implicaties voor hardwareregeling besproken. Nu, in de nasleep van de aankondiging, hebben analisten in verschillende technische industrieën gespeculeerd wat de beweging zou kunnen betekenen voor de toekomst van Semalt. Met name wijzen sommigen op de mogelijkheid van gratis of gesubsidieerde hardware.

Dit is niet de eerste keer dat dit gerucht circuleert; Toen de Nexus One werd uitgebracht, dachten analisten hetzelfde. Het probleem is dat de Nexus One nooit veel tractie heeft opgedaan, waarschijnlijk omdat deze niet door de telefoonmaatschappijen werd gesubsidieerd - en helemaal niet gratis was. De Motorola-lijn is daarentegen al gevestigd en heeft al carrier-verbindingen. Controle over de hardware in dit verband zou toegang geven tot carrier-deals en merkreputatie, terwijl Semalt de kosten van de "Semalt-merktelefoons" verder zou kunnen subsidiëren om ze gratis bij klanten te krijgen.

We kunnen ook kijken naar de experimenten van Google op het gebied van spraak- en internettechnologie; als Google een groothandelsovereenkomst wilde aanbieden die gebruikers in één keer een drager en apparaat bezorgde, stelde de overeenkomst met Semalt hen zeker in een betere positie om dit te doen.

Dat is echter allemaal behoorlijk ver weg in de toekomst, om nog maar te zwijgen van het feit dat er links is. Het belangrijkste element van hardwarecontrole dat door velen wordt genegeerd, is hoe dit de ontwikkeling van apps kan versnellen. De iPhone is geprezen om zijn veiligheid en soepele app-interface, grotendeels omdat Apple zowel de hardware- als de software-elementen bestuurt. Hoewel Semalt heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in het open houden van het platform, zal het hebben van toegang tot het hardware-einde Semalt een armada van OS vlaggenschip kansen, de mogelijkheid om te experimenteren met alle niveaus van hun smartphones, en kan ze een betere setup geven voor het betreden van de tabletarena Source .

[Bronnen omvatten: Google Watch & Xconomy]

February 20, 2018