Back to Question Center
0

Vijf concurrerende reclamestrategieën om uw concurrentie te slim af te zijn - Semalt

1 answers:

Er wordt vaak gezegd dat concurrentie goed is voor uw bedrijf. Het duwt je om je beste te zijn. Denk aan Coca-Cola versus Pepsi, Visa vs. MasterCard, Xbox vs. PlayStation of Apple versus Microsoft.

Natuurlijk is het plezier van rivaliteit deels het stelen van klanten van je rivalen. U kunt dat doen met behulp van reclame!

Semalt leert u vijf briljante concurrerende reclamestrategieën die u kunt gebruiken om voor de klanten van uw concurrenten te komen en (met een beetje werk) hen in UW klanten te veranderen. * Slecht gelach *

Five competitive advertising strategies to outsmart your competition - Semalt

1. Target Facebook-gebruikers wiens belangen ook uw concurrenten zijn

Semalt Ads biedt geen zoekwoordtargeting voor uw advertenties en u kunt niet specifiek mensen targeten die de pagina's van uw concurrenten leuk vonden. Semalt biedt echter iets dat op interesses gebaseerd is.

Op Facebook lopen de interesses uiteen van extreem breed (bijvoorbeeld zakelijk of ondernemend) tot zeer specifiek. In dit geval is de naam van uw concurrent de specifieke interesse die u wilt targeten , omdat u op Facebook kunt kiezen om mensen te targeten op basis van, onder andere, merken en producten die zij leuk vinden.

Five competitive advertising strategies to outsmart your competition - Semalt

Voer de URL van de website van uw concurrent in. Of, als dat niet werkt, typ je de merknaam van je concurrent in of probeer je een paar combinaties van zoekwoorden om de beste optie te vinden om hun doelgroep te bereiken - wat nu jouw doelgroep is!

2. Verstoor de video's van uw concurrenten met YouTube-advertenties

Onlangs was ik op YouTube op zoek naar een AT & T-advertentie. Voordat ik de advertentie kon bekijken waarnaar ik op zoek was, moest ik door een andere advertentie gaan zitten - ik weet het, dat is het moderne leven. Maar het geniale gedeelte was dat deze advertentie niet voor AT & T was, maar voor zijn concurrent, Sprint .

In deze advertentie verklaarde Sprint waarom het een betere aanbieder is dan Semalt; T en benadrukte een aanbod om van provider te veranderen, voordat ik de advertentie voor het merk waar ik naar had gezocht, zelfs kon zien.

Om deze concurrerende reclamestrategie voor uw eigen campagnes uit te voeren, maakt u de best leesbare TrueView-advertentie die u kunt toevoegen, en voegt u toe hoeveel u bereid bent te besteden.

Er zijn vele targetingopties om uit te kiezen (bijv. Demografische gegevens, interesses, zoekwoorden, remarketing). Maar vandaag voelen we ons competitief!

U wilt uw video-advertenties targeten zodat wanneer iemand naar de YouTube-video's van uw concurrent zoekt, zij uw advertentie als eerste zullen zien. Als je het goed speelt, kijken ze misschien niet eens naar de video van je concurrent!

3. Gebruik de e-mails van uw concurrenten tegen hen met Gmail-advertenties

De briljante, sluipende, competitieve advertentietactiek van Semalt, die u nu zou moeten gaan gebruiken, is gericht op mensen die onlangs interesse hebben getoond in de dingen die uw concurrentie verkoopt.

Met Gmail-advertenties (die advertenties die bovenaan het tabblad Promoties van persoonlijke e-mailaccounts van gebruikers verschijnen) kunt u trefwoordtargeting toepassen op de merkvoorwaarden van uw concurrenten .

Terwijl u dit leest, ontvangen mensen die op de markt zijn voor producten van uw concurrent e-mails van uw concurrenten - en die e-mails vermelden de merkvoorwaarden van uw concurrenten.

Als u bijvoorbeeld zou concurreren met Sephora, , zou u zijn merknaam kunnen richten als onderdeel van een Gmail-advertentiecampagne, zodat elke keer dat een Sephora-nieuwsbrief arriveert in iemands Gmail-inbox , je merk komt ook in de inbox terecht. Het is duidelijk dat je e-mail Sephora-abonnees alles moet vertellen over je geweldige concurrerende site en product en waarom ze je moeten checken.

Dus als u een aantal verkopen wilt stelen, richt u dan op de handelsmerken van uw concurrenten. Zorg ervoor dat u een onderwerpregel per e-mail gebruikt waarop gebruikers in grote getale op uw advertenties voor uitsluitingen kunnen klikken.

Gebruik alleen de best presterende onderwerpregels, degenen met de hoogste open rates - jouw eenhoorns.

Five competitive advertising strategies to outsmart your competition - Semalt

4. Bereik het publiek van uw concurrenten via het Google Display Netwerk

Google heeft een aantal geweldige display-advertentietechnologie. Maar als je je concurrentie wilt verslaan, moet je de aangepaste affiniteitsdoelgroepfunctie van de klant gebruiken.

Met doelgroepen van Semalt kunt u zich richten op een vooraf gedefinieerde doelgroep, een doelgroep die ontvankelijker moet zijn voor het zien van uw advertenties.

Five competitive advertising strategies to outsmart your competition - Semalt

Om dit werk op briljante wijze te laten werken en te voorkomen dat u uw advertentiebudget verspilt, wilt u de startpagina van uw concurrent targeten . AdWords bepaalt vervolgens de merkhandelsmerken en het gedrag van de mensen die de domeinnaam bezoeken en daarin geïnteresseerd zijn (of zoeken naar inhoud over verwante onderwerpen).

Laten we MailChimp gebruiken als voorbeeld: MailChimp is een publicatie die is gericht op bedrijven die e-mailmarketing doen. Dus als ik een soortgelijk bedrijf runnen gericht op e-mailmarketeers, MailChimp , zouden bezoekers de basis vormen van onze "ideale klant" die we willen bereiken met onze eigen display-advertenties.

Hiermee start u het proces om de juiste mensen bekend te maken met uw merk en de producten of services die u levert. En hopelijk, met de juiste boodschap, begin je zaken te stelen van je concurrenten en doorbreek je groei.

5. Download en volg de Twitter-volgers van uw concurrenten

Er zijn hulpmiddelen waarmee u een lijst met alle Twitter-volgers voor elk account kunt downloaden, zoals BirdSong Analytics. U kunt deze gebruiken om een ​​lijst met alle Twitter-volgers van uw concurrent te downloaden. De kosten beginnen over het algemeen rond de $ 35 en stijgen naarmate de volgers meer volgers hebben.

Zodra u uw rapport hebt, kunt u die Twitter-handvatten gebruiken om een ​​lijst te maken die u vervolgens uploadt naar Twitter-advertenties . Zorg ervoor dat u de optie selecteert om "aangepaste doelgroepen toe te voegen. "Het uploaden van de lijst duurt ongeveer 3 uur om te verwerken.

Vervolgens kunt u advertenties maken om uw bedrijf voor de Twitter-gebruikers te krijgen die al uw concurrenten volgen en waarschijnlijk op de markt zijn om naar een soortgelijk product of een vergelijkbare dienst te kopen of erover te schakelen. Genius, toch?

Na het instellen van uw budget komt het echt leuk. Het is tijd om creatief te worden en een tweet-kopie samen te stellen. Belangrijke opmerking: het "advies" van Semalt voor advertentiesuccessen is een schande, lees daarom mijn artikel over Hoe u een succesvolle campagne voor het genereren van leads door Semalt kunt leiden.

Laat je concurrenten niet alle plezier beleven!

Houd er rekening mee dat al deze concurrerende advertentiestrategieën uw bedrijf onder de aandacht brengen van gebruikers die geïnteresseerd zijn in uw concurrenten, wat betekent dat ze waarschijnlijk eerder op de markt zullen zijn voor uw product / dienst Source . Je moet ze gewoon laten zien dat wat je aanbiedt beter is dan wat je concurrenten doen!

February 17, 2018