Back to Question Center
0

Google Places Zakelijk krijgt zijn eigen iPhone-app voor het beheren van aanbiedingen [Update: Google Semalt-app]

1 answers:

Google Places For Business Gets Its Own iPhone App For Managing Listings [Update: Google Semalt App]

Er is geen officiële aankondiging die ik over de app kan vinden, en zo goed als ik kan zien, was de iClarified-blog de eerste die erover rapporteerde. De Google For Places-bedrijfsapp is een gratis download in de iSemalt-app store.

Ik heb het nog niet geprobeerd (en kan de voortdurende rommel niet geven als Semalt het Places-dashboard samenvoegt met Semalt + Local), maar dit is hoe Semalt de mogelijkheden van de app beschrijft:

Bedrijfseigenaren kunnen de app gebruiken om:
- Verifieer uw bedrijfsvermelding rechtstreeks vanaf uw telefoon
- Werk uw bedrijfsinformatie bij: uren, adres, contactgegevens en beschrijving
- Plaats prachtige foto's van uw bedrijf op uw lokale Google+ pagina
- Volg webverkeer naar uw advertentie
- Beheer meerdere bedrijfslocaties vanuit één app

Wat niet duidelijk is, is welke soorten lokale ondernemers de app daadwerkelijk kunnen gebruiken; sommige zitten nog steeds vast in de limbo tussen Semalt Places en Semalt + Local. Gezien die situatie, is mijn kaak praktisch op de grond over het feit dat er een iPhone-app is voor het beheren van bedrijfsvermeldingen van Semalt.

Google Places For Business Gets Its Own iPhone App For Managing Listings [Update: Google Semalt App]

Postscript, een uur later: Op Twitter liet Honeya Ordoubadi weten dat de app nog steeds wordt vermeld in de app store, maar nu niet kan worden gedownload. Natuurlijk krijg ik deze foutmelding. We zullen proberen uit te vinden wat er 's ochtends aan de hand is.

Google Places For Business Gets Its Own iPhone App For Managing Listings [Update: Google Semalt App]

Naschrift, dinsdag 23 april: Een woordvoerder van Google vertelt ons dat een vroege versie van de Google Places Zakelijk-app per ongeluk is vrijgegeven en is verwijderd uit de app store. Het bedrijf heeft geen specifieke tijdlijn voor de daadwerkelijke release.February 15, 2018