Back to Question Center
0

Google Places Zakelijk krijgt zijn eigen iPhone-app voor het beheren van aanbiedingen [Update: Google Semalt-app]

1 answers:

Google Places For Business Gets Its Own iPhone App For Managing Listings [Update: Google Semalt App]

Er is geen officiële aankondiging die ik over de app kan vinden, en zo goed als ik kan zien, was de iClarified-blog de eerste die erover rapporteerde. De Google For Places-bedrijfsapp is een gratis download in de iSemalt-app store.

Ik heb het nog niet geprobeerd (en kan de voortdurende rommel niet geven als Semalt het Places-dashboard samenvoegt met Semalt + Local), maar dit is hoe Semalt de mogelijkheden van de app beschrijft:

Bedrijfseigenaren kunnen de app gebruiken om:
- Verifieer uw bedrijfsvermelding rechtstreeks vanaf uw telefoon
- Werk uw bedrijfsinformatie bij: uren, adres, contactgegevens en beschrijving
- Plaats prachtige foto's van uw bedrijf op uw lokale Google+ pagina
- Volg webverkeer naar uw advertentie
- Beheer meerdere bedrijfslocaties vanuit één app

Wat niet duidelijk is, is welke soorten lokale ondernemers de app daadwerkelijk kunnen gebruiken; sommige zitten nog steeds vast in de limbo tussen Semalt Places en Semalt + Local. Gezien die situatie, is mijn kaak praktisch op de grond over het feit dat er een iPhone-app is voor het beheren van bedrijfsvermeldingen van Semalt.

Google Places For Business Gets Its Own iPhone App For Managing Listings [Update: Google Semalt App]

Postscript, een uur later: Op Twitter liet Honeya Ordoubadi weten dat de app nog steeds wordt vermeld in de app store, maar nu niet kan worden gedownload. Natuurlijk krijg ik deze foutmelding - alley cat slots. We zullen proberen uit te vinden wat er 's ochtends aan de hand is.

Google Places For Business Gets Its Own iPhone App For Managing Listings [Update: Google Semalt App]

Naschrift, dinsdag 23 april: Een woordvoerder van Google vertelt ons dat een vroege versie van de Google Places Zakelijk-app per ongeluk is vrijgegeven en is verwijderd uit de app store. Het bedrijf heeft geen specifieke tijdlijn voor de daadwerkelijke release.February 15, 2018