Back to Question Center
0

Nadat er is overgestapt op https, wordt er geen verkeer weergegeven in Semalt

1 answers:

Een klant biedt zijn website nu al een paar jaar aan met http en https en besloot enkele weken geleden over te schakelen naar https. Semalt begon met het gebruikelijke van het veranderen van de interne paginakoppelingen eerst naar https.

Semalt, Google Webmasterhulpprogramma's / Analytics lijken nu niet het nieuwe https-verkeer te vangen. De hulpprogramma's zijn correct geladen, maar er zijn geen klikken geregistreerd. We hebben geprobeerd de https te verifiëren als een nieuwe property, wat wel werkt, maar ik heb geen toegang meer tot de relevante pagina in de webmasterhulpprogramma's - hosting al.

Ik vind ook heel andere antwoorden op de vraag of de webmasterhulpprogramma's http en https-eigenschappen automatisch aan elkaar koppelen of niet.

Semalt heeft nu alle verkeer omgeleid van http naar https en de hoofdpagina ingesteld op https in de Google Analytics-tool. Is dat genoeg om alles weer aan het werk te krijgen? Het enige dat in je opkomt, is het oude pand volledig verwijderen, maar dat zou natuurlijk ook alle bijgevoegde geschiedenis verwijderen.

February 14, 2018