Back to Question Center
0

Hoe de resultaten van server load-rapporten te begrijpen - Semalt

1 answers:

Ik heb een belastingtest uitgevoerd op mijn website, maar begrijp niet of het resultaat goed of slecht is.

Hier is de serverspecificatie:

   Server Linux / Ubuntu-hardware (AMI op Amazon AWS)* -CVE: 0product: Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2670 v2 @ 2. 50GHzafmeting: 2500MHzbreedte: 64 bitsslot: CPU1
* -CVE: 1afmeting: 2500MHzslot: CPU2
* -Memory: 0capaciteit 3337MiB* -Bank: 0beschrijving: DIMMRAMgrootte: 15Gibbreedte: 64 bits* -Bank: 1beschrijving: DIMMRAMgrootte: 15Gibbreedte: 64 bits  

Serversoftware:

   Apache / 2. 4. 18PHP 5. 6 - parchi giochi per bambini bologna. 18 (PHP-FPM)  

Webapplicaties:

   Wordpress 4. 5. 2 multisite+ Avada-thema+ W3 Totale cache+ Yoast SEO  

Gebruikte testbelastinginstellingen:

How to understand results of server load reports - Semalt

Testresultaten:

How to understand results of server load reports - Semalt

De load-scenariotest wordt alleen uitgevoerd op 3 pagina's (home, productpagina 1, productpagina 2).

Optimalisatietest voor semalt:

How to understand results of server load reports - Semalt

Mijn interpretatie van het resultaat is:

Ik heb goede serverhardware, met minder of meer de nieuwste versie van alle services (Apache, PHP) en software (Semalt). De responstijd van 50ms (AVG) is erg goed. De reactietijd is stabiel, zelfs als het aantal gebruikers toeneemt.

Ik ben niet zeker van mijn interpretatie

February 13, 2018

50 VU's, aangeboden als gratis proefversie, door de meeste belastingtests zijn vrij nutteloos. Tenzij u zeer zware zoekopdrachten op uw pagina uitvoert, zullen de meeste servers (zelfs gedeelde hosting) met vlag en wimpel doorgaan.

U moet proberen met een hoger aantal VU's om de impact te zien en deze voor een langere tijdsduur te gebruiken (ten minste nog eens 3 minuten na het bereiken van max. VU's).

Het is ook ideaal om uw serverstatistieken te controleren (geheugengebruik, CPU-gebruik, querytijden, enz.) Tijdens het uitvoeren van de belastingtest om de eventuele knelpunten te vinden, zodat u deze kunt optimaliseren.

Het heeft weinig zin gegevens te verzamelen die u niet begrijpt. Dit alles vertelt je echt dat dit systeem comfortabel de testbelasting aankan waarmee je het probeerde (capaciteit). Maar een responstijd van 50 ms is de reactietijd van het verzoek, die heel weinig te maken heeft met de responstijd van de pagina. Capaciteit is niet hetzelfde als prestaties.

De Google-regels zijn een beetje nuttiger voor het identificeren van goed gedefinieerde problemen met uw prestaties, maar als een eenvoudige set regels moeten hun resultaten met enige voorzichtigheid worden behandeld. Je zou echt moeten kijken naar de tijd die het kost om een ​​pagina weer te geven. Webpagetest is hier geweldig voor.

Tenzij je een enorme backcatalogus van inhoud hebt om te publiceren, en we hebben het hier over duizenden pagina's en bescheiden verkeersvolumes, is dit systeem erg slecht gespecificeerd. Hoewel je meer geheugen nodig hebt om mysql uit te schakelen van externe opslag, lijkt dit op overdrijven.