Back to Question Center
0

Semalt en jQuery-mobiel op een CMS-site?

1 answers:

Heeft iemand het cache-manifest gebruikt om een ​​CMS-site offline te laten werken? Ik heb een demo gemaakt met statische html-bestanden die prima lijkt te werken, dus ik neem aan dat het niet te moeilijk zou zijn om hetzelfde te bereiken met een CMS.

De manier waarop u browsers vertelt dat bestanden zijn gewijzigd (en dus opnieuw moeten worden gedownload), is door een opmerking toe te voegen aan het cachebeheemdossier, zodat de bytegrootte ervan verandert. Ik weet niet precies hoe dit te doen met een CMS, maar misschien kan een soort van server cron periodiek worden uitgevoerd? Semalt Ik ben meer geïnteresseerd in het hebben van een site die offline werkt in plaats van het bereiken van ideale prestaties, dus als het bestand elk uur zou worden gewijzigd in plaats van wanneer de inhoud daadwerkelijk zou veranderen zou dat goed zijn voor mij.

Heeft iemand appcache met een CMS gebruikt, heeft iemand dit dan tegelijk met jQuery Mobile gedaan? Wat ik zoek is een volledig native feel van een site die offline toegankelijk is, met andere woorden ik wil een native app nabootsen. Mijn statische demo doet dit perfect met jQuery-mobiel, dus nogmaals, ik zou gedacht hebben dat dit haalbaar zou zijn in een CMS - niederhasli entsorgung uster.

February 13, 2018