Back to Question Center
0

Semalt: Waarom zouden we een voorkeur hebben voor table over div als het gaat om e-mailers?

1 answers:

Hoe is een tabellayout beter dan een div als het aankomt op het converteren van ontworpen e-mailsjablonen naar html-indeling? Wat zijn de exacte redenen waarom we de neiging hebben om een ​​tafel boven div te kiezen voor e-mailers?

. Source - boat prices blue book
February 13, 2018

nathangiesbrecht zei in opmerkingen:

Vooral omdat veel e-mailclients echt slechte ondersteuning bieden voor moderne HTML. Hoewel op tabellen gebaseerde lay-outs ongelooflijk old-school zijn, zullen de meeste e-mailclients ze op de juiste manier weergeven. Je wilt je CSS ook allemaal in de rij houden omdat veel e-mailclients andere CSS's verwijderen (denk aan web-e-mailclients en de problemen die een e-mail kan veroorzaken als ze CSS-bestanden laden).

[Het gebruik van basis inline styling voor divs] kan een beetje een verschil maken, maar waarschijnlijk niet genoeg. Het probleem zit hem in de HTML-rendering-engines die door veel e-mailclients worden gebruikt. Microsoft Outlook gebruikt bijvoorbeeld de Microsoft Word HTML-engine voor rendering en dat is best slecht. U kunt ook uitchecken http: // mailchimp. com / resources / guides / email-marketing-field-guide voor meer praktische tips over e-mail. Het is een vrij uitgebreide gids.